Libnet.ro
UNICEF

22:31

Un medic cunoscut de peste Ocean, avertisment pentru romani. Ce se intampla cand porti masca

Antena3 Antena3,
Un medic cunoscut de peste Ocean, avertisment pentru romani. Ce se intampla cand porti masca

Medicul Ion Alexie, specialist in boli infectioase intr-un spital din Nevada, SUA, a explicat, vineri, la Antena 3, care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie sa le respectam pentru a preveni infectarea cu COVID-19. continuă pe Antena3

Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a transmis in ajunul Sarbatorilor Pascale un mesaj de constientizare pentru toti romanii. Acesta le recomanda din suflet sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca la anul sa poata petrece impreuna cu cei dragi sarbatorile. Raed Arafat, personalitatea publica .

Cine primeste bani in plus, in plina criza. Florin Citu anunt pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, prezinta proiectul de rectificare bugetara. Vezi cine va primi cei mai multi bani. Cine primeste bani in plus la rectificare Seful de la Finante, Florin Citu, face declaratii de ultim moment despre rectificarea bugetara, chiar cu jumatate de ora inainte de sedinta de Guvern in care aceasta ar trebui sa .

Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Presedinte Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa ramana in case si in perioada urmatoare fiindca urmeaza un val de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus.

Raed Arafat, indemn pentru romani inainte de Paste: Statul acasa e o regula in aceasta perioada

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, le-a atras atentia romanilor sa petreaca sarbatorile de Paste departe de cei dragi pentru a nu contribui la cresterea numarului de cazuri de coronavirus.

Mesajul selectionerului Mirel Radoi pentru romani

In conditiile starii de urgenta pe care o experimentam pentru a doua luna la rand, selectionerul Mirel Radoi aduce un mesaj de incredere si optimism pentru suporteri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )