Libnet.ro
UNICEF

17:16

Avertisment pentru toti cei care stau la bloc si nu numai. Ce trebuie sa aiba de urgenta. Guvernul insista pentru asta

Playtech Playtech,
Avertisment pentru toti cei care stau la bloc si nu numai. Ce trebuie sa aiba de urgenta. Guvernul insista pentru asta

Guvernul Citu si-a intrat in atributii, iar noul program de guvernare incepe sa se contureze. Astfel, noul program de guvernare 2020-2024 prevede ca statul vrea sa creasca numarul. continuă pe Playtech

Cod Rutier 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie. Veste importanta pentru toti soferii

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu a declarat ca premierul Florin Citu a fost de acord cu inghetarea punctului de amenda la 145 de lei pentru anul 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie in contextul in care salariul minim pe economie creste de la 1 .

Business report: Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Noile conditii de calatorie in UK. Ziua V in Europa. Cine cere austeritate? Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la Recensamant

Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Care dintre ei isi gaseste primul? * Noile conditii de calatorie in Marea Britanie pentru cetatenii romani, incepand de la 1 ianuarie * Luxembourg intentioneaza sa-si extinda oferta privind schema transportului public gratuit * Ziua V in Europa: persoanele pe care le-au ales statele UE pentru administrarea primului vaccin * O conversatie despre 2023 in antreprenoriat si business * Cine cere austeritate? Legea. inghetarea salariilor bugetare si a pensiilor in functie de nivelul datoriei publice * Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la recensamantul din 2021 * Fonduri europene pentru firme: Cate 1,5 milioane-6 milioane Euro pentru investitii, POR 2. Ghid oficial si lista domeniilor eligibile.

Ministrul Sanatatii, intrebat daca va fi data o OUG pentru despagubirea persoanelor care ar putea avea reactii adverse la vaccinul anti-Covid: Va vom informa de indata ce va fi luata o decizie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost intrebat, duminica, la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, daca Guvernul va emite o Ordonanta de Urgenta pentru despagubirea persoanelor care ar putea avea reactii adverse la vaccinul anti-Covid, el raspunzand ca astfel de informatii vor fi facute publice atunci cand va fi luata o decizie.

SUA: Toti pasagerii care vin din Marea Britanie cu avionul trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19 de luni

Guvernul SUA va solicitapasagerilor care ajung pe calea aeruluidin Marea Britanie trebuie sa prezinteun test negativ pentru COVID-19. Masura se aplica de luni, 28 decembrie. Testul nu.

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

POST-BREXIT Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. BBC face lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

Cine sunt cei care castiga miliarde de dolari de pe urma vaccinului impotriva Covid

2020 e anul in care toate s-au dat peste cap din cauza pandemiei de coronavirus, dar vestea ca exista mai multe vaccinuri pe piata a readus optimismul. in spatele lor se afla companii care vor.

Din dioxid de carbon in combustibil pentru avion: premiera care ar putea salva planeta de poluare

Oamenii de stiinta au reusit pentru prima oara sa transforme dioxid de carbon sau CO2 in combustibil pentru avioane. Cu un pic de noroc, solutia ar putea facilita zborurile cu emisii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )