Libnet.ro
UNICEF

17:01

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa. continuă pe Hotnews

POST-BREXIT Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. BBC face lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

ANAF: Registrul central electronic pentru conturi bancare si conturi de plati identificate prin IBAN, operational din 11 ianuarie 2021

La solicitarea mediului de afaceri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a amanat operationalizarea Registrului central electronic pentru conturi bancare si conturi de plati identificate prin IBAN prevazuta initial in data de 4 ianuarie 2021, pentru data de 11 ianuarie 2021, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Orange, Vodafone si Digi nu mai ofera asta de la 1 ianuarie 2021: ce se intampla, potrivit ANCOM

Operatorii telecom anunta noi conditii incepand de la 1 ianuarie 2021. Sunt schimbari fortate de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Operatorii telecom din Romania trebuie sa se.

Brexit: Care sunt noile conditii de calatorie in Marea Britanie pentru romani, de la 1 ianuarie 2021

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat miercuri ca incepand cu data de 1 ianuarie 2021, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania. Din aceasta perspectiva, regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv cei romani, se vor schimba.

DIGI anunta reducerea tarifelor la apelurile receptionate in UE si la datele mobile in roaming, de la 1 ianuarie 2021. Ce tarife va practica in Marea Britanie dupa Brexit

Abonatii DIGIRCSRDS care se afla sau calatoresc in Marea Britanie si Gibraltar vor avea in 2021 aceleasi preturi pentru apelurile internationale si roaming ca pentru celelalte destinatii din UE si Spatiul Economic European SEE), atat timp cat autoritatile europene sau nationale nu vor face alte recomandari operatorilor de comunicatii mobile, a anuntat miercuri grupul de comunicatii. in plus, compania controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari a anuntat ca va reduce tarifele la apelurile receptionate in UE si la datele mobile in roaming, de la 1 ianuarie 2021.

Atentie la roaming in Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021! Ce tarife vor fi aplicate

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare im Comunicatii ANCOM) recomanda utilizatorilor romani care vor calatori in Marea Britanie sa verifice in prealabil la furnizorul lor tarifele de roaming aplicabile, de la 1 ianuarie 2021.

Romanii pot investi in titlurile de stat Tezaur cu valoarea de 1 leu si in luna ianuarie 2021

Ministerul Finantelor Publice emite, incepand cu 4 ianuarie 2021, 3 noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, cu maturitati de 1, 3 si 5 ani si dobanzi de 3,25%, 3,5% si 3,75%.

Salariul garantat in sectorul real din Republica Moldova va creste cu 160 de lei din ianuarie 2021

Incepand cu 1 ianuarie 2021, cuantumul minim garantat al salariului in sectorul real va fi de 2. 935 de lei pe luna sau 17,37 lei pe ora. in 2019, acesta constituia 2. 775 lei pe luna, sau 16,42 lei pe ora. Proiectul a fost aprobat in sedinta Guvernului, transmite IPN.

BREXIT Ce trebuie sa stie romanii care vor calatori in Marea Britanie despre costul comunicatiilor in roaming de la 1 ianuarie 2021

Operatorii telecom din Romania nu vor mai avea obligatia legala de a oferi utilizatorilor roaming la tarife nationale Roam like at home - RLAH) pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord inclusiv Gibraltar), incepand cu data de 1 ianuarie 2021, ca urmare a incheierii perioadei de tranzitie dupa retragerea acestei tari din Uniunea Europeana. Tarifele vor fi stabilite in conditii comerciale, iar romanii care vor calatori in Marea Britanie ar trebui sa verifice in prealabil la furnizorul lor tarifele de roaming aplicabile, recomanda marti Autoritatea de reglementare in comunicatii. Vezi in articol ce masuri de protectie se vor mentine.

DRAGU: Pentru cei care nu poarta masca in Parlament, vom aplica toate masurile ce se aplica oricui

Parlamentarii care nu poarta masca de protectie sanitara trebuie sa suporte toate masurile care s-ar aplica oricarui cetatean, pentru ca ei nu trebuie sa aiba un statut privilegiat, a declarat, astazi, presedintele Senatului, Anca Dragu, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )