Libnet.ro
UNICEF

15:15

Avertisment privind relaxarea restrictiilor in Marea Britanie: Riscam sa pierdem controlul asupra pandemiei de COVID-19

B1 B1,
Avertisment privind relaxarea restrictiilor in Marea Britanie: Riscam sa pierdem controlul asupra pandemiei de COVID-19

Marea Britanie risca sa piarda din nou controlul asupra pandemiei COVID-19, deoarece incepe sa-si ridice blocajul in mod dezorganizat, fara un program complet functional, au avertizat sambata trei. continuă pe B1

Boris Johnson a anuntat noi masuri de relaxare a restrictiilor in Marea Britanie

Premierul britanic a anuntat o noua relaxare a masurilor de restrictie impuse pentru limitarea raspandirii infectiei cu COVI-19 in Marea Britanie.

Omisiunea din hotararea de guvern privind ridicarea restrictiilor. Orban modifica documentul pentru romanii care nu au bani de sezlong

Guvernul va face modificari intr-o anexa la hotararea de guvern privind ridicarea restrictiilor astfel incat romanii care merg la plaja cu prosopul sau cearceaful sa aiba si ei un loc.

Marea Britanie nu a produs aproape niciun autovehicul in luna aprilie

Acest randament a fost cel mai scazut de la al II-lea razboi mondial pana in prezent, arata un studiu al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile. Productia de autovehicule din Marea Britanie a scazut cu 99,7 % in aprilie, fata de aceeasi perioada de anul trecut, anunta BBCNews. com.

Redeschiderea scolilor din Anglia provoaca dezbateri aprinse in Marea Britanie. Sindicatele profesorale spun ca e prea devreme, iar parintii nu vor sa-si trimita copiii la clasa

Miscarea guvernului din Marea Britanie de a redeschide scolile din Anglia de luni, 1 iunie, a generat o dezbatere aprinsa in arhipelag, iar mai multe sindicate ale profesorilor avertizeaza ca ar putea fi prea.

Marea Britanie a inchis ambasada din Coreea de Nord

Marea Britanie a inchis temporar ambasada din Coreea de Nord si tot personalul diplomatic a parasit tara, a anuntat azi ambasadorul Colin Crooks.

Guvernul din Marea Britanie vrea sa redeschida scolile din 1 iunie, dar asteapta aprobarea oamenilor de stiinta

Guvernul din Marea Britanie spera ca va primi aprobarea oamenilor de stiinta pentru a le permite anumitor elevi sa revina la scoala, incepand cu 1 iunie, precum si pentru a gasi metode prin care contactul so.

La Timisoara va avea loc primul concert in aer liber, dupa relaxarea restrictiilor. Cine sunt artistii care vor urca pe scena

Desi masurile de relaxare a restrictiilor nu au intrat inca in vigoare, primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, organizeaza deja primul concert in aer liber in centrul orasului. Concertul ar urma sa ai.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )