Libnet.ro
UNICEF

09:15

Avertisment de ultima ora din partea Politiei. Romanii, victime sigure ale metodei COVID-19. De cine trebuie sa ne ferim

Playtech Playtech,
Avertisment de ultima ora din partea Politiei. Romanii, victime sigure ale metodei COVID-19. De cine trebuie sa ne ferim

Intr-o perioada in care toata lumea este pusa la zid de pandemia de COVID-19 exista si persoane care vor sa castige de pe urma acestui virus. Mai exact, este vorba despre escrocii care vor sa pacaleasca persoanele vulnerabile, furandu-le banii agonisiti cu greu. Pentru a se adapta vremurilor, hotii au inlocuit metoda de furt Accidentul . continuă pe Playtech

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre sarbatorile de iarna. Ce ii asteapta pe romani: Vor fi cu mult diferite

Nelu Tataru a anuntat cum vom petrece sarbatorile de iarna anul acesta. Din pacate, ministrul Sanatatii a explicat ca romanii vor petrece Craciunul si Revelionul diferit fata de restul anilor, insa nu se stie concret cum se va intampla acest lucru. Craciun si Revelion, sarbatorite fara petreceri intrebat ce se va intampla cu sarbatorile de .

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa .

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Artistul a suferit complicatii din cauza virusului

Nicolae Botgros, in varsta de 67 de ani, a fost diagnosticat, in urma cu mai bine de o saptamana, cu noul coronavirus, acesta fiind transportat in stare grava la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau. Ministrul Sanatatii din Republica Moldova a facut declaratii de ultima ora legate de starea de sanatate a celebrului dirijor! .

Simona Halep, vesti de ultima ora despre sanatatea ei. Cum se simte dupa ce a luat virusul

Vestea ca Simona Halep are coronavirus a facut inconjurul lumii. Desigur, admiratorii jucatoarei de tenis sunt ingrijorati pentru starea sa de sanatate si au intrebat-o mereu pe aceasta, pe retelele de socializare, cum se simte. Pentru a-i linisti, romanca a postat, pe Twitter, un mesaj in care explica exact ce se intampla cu ea zilele .

Ministerul Educatiei, informatii de ultima ora cu privire la scoala online. Ce se intampla cu declaratia pe care parintii trebuie sa o semneze

In aceasta perioada a desfasurarii orelor in mediul online a fost trimisa o declaratie catre toate scolile, urmand a fi data mai departe parintilor pentru a o semna. Potrivit acesteia, parintii trebuie sa isi asume raspunderea in mod scris ca nu vor inregistra prin nicio metoda activitatile didactice desfasurate online de copii si de asemenea, .

Ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu. Anuntul de ultima ora

Anuntul de ultima ora cu ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu, a fost facut de ministrul educatiei. Monica Anisie, a anuntat ca se ia in calcul deschiderea scolilor doar pentru elevii claselor terminale, respectiv cei de clasa a opta si a 12-a. Monica Anisie a facut anuntul. Ce elevi se vor .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Raed Arafat, ordin de ultima ora pentru toate spitalele. Ce se intampla in aceste momente

Luni, Raed Arafat a emis ordinul care cere tuturor spitalelor si Unitatilor de Primiri Urgente din Romania sa nu mai refuze aducerea la spitale a pacientilor suspecti de coronavirus, dar si a celorlalti pacienti, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Ce se intampla acum. Anuntul lui Raed Arafat pentru toate spitalele din Romania Luni, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )