Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, vesti de ultima ora despre sanatatea ei. Cum se simte dupa ce a luat virusul

Playtech Playtech,
Simona Halep, vesti de ultima ora despre sanatatea ei. Cum se simte dupa ce a luat virusul

Vestea ca Simona Halep are coronavirus a facut inconjurul lumii. Desigur, admiratorii jucatoarei de tenis sunt ingrijorati pentru starea sa de sanatate si au intrebat-o mereu pe aceasta, pe retelele de socializare, cum se simte. Pentru a-i linisti, romanca a postat, pe Twitter, un mesaj in care explica exact ce se intampla cu ea zilele . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Artistul a suferit complicatii din cauza virusului

Nicolae Botgros, in varsta de 67 de ani, a fost diagnosticat, in urma cu mai bine de o saptamana, cu noul coronavirus, acesta fiind transportat in stare grava la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau. Ministrul Sanatatii din Republica Moldova a facut declaratii de ultima ora legate de starea de sanatate a celebrului dirijor! .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre sarbatorile de iarna. Ce ii asteapta pe romani: Vor fi cu mult diferite

Nelu Tataru a anuntat cum vom petrece sarbatorile de iarna anul acesta. Din pacate, ministrul Sanatatii a explicat ca romanii vor petrece Craciunul si Revelionul diferit fata de restul anilor, insa nu se stie concret cum se va intampla acest lucru. Craciun si Revelion, sarbatorite fara petreceri intrebat ce se va intampla cu sarbatorile de .

Simona Halep, mesaj dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19. Noi detalii despre recuperarea campioanei

Simona Halep a anuntat printr-o postare publicata pe pagina oficiala de Facebook ca se simte bine, acesta fiind primul mesaj pe care sportiva il transmite de cand a fost diagnosticata cu noul.

Simona Halep, noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Simona Halep a revenit, miercuri, cu noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Campioana a postat si o poza in care zambeste si arata ca se simte foarte bine.

Cu cine s-a intalnit Simona Halep inainte sa fie depistata cu covid-19. Asa s-o fi imbolnavit?!

Simona Halep a fost filmata de jurnalisti cu mai putin de 72 de ore inainte sa anunte faptul ca a fost infectata cu coronavirus. Cu cine a intrat in contact celebra sportiva? Cu cine a luat contact Simona Halep inainte de anuntul ravasitor ca a fost infectata? Cunoscuta jucatoare de tenis a fost surprinsa de .

Avertisment de ultima ora din partea Politiei. Romanii, victime sigure ale metodei COVID-19. De cine trebuie sa ne ferim

Intr-o perioada in care toata lumea este pusa la zid de pandemia de COVID-19 exista si persoane care vor sa castige de pe urma acestui virus. Mai exact, este vorba despre escrocii care vor sa pacaleasca persoanele vulnerabile, furandu-le banii agonisiti cu greu. Pentru a se adapta vremurilor, hotii au inlocuit metoda de furt Accidentul .

Cum se simte acum Simona Halep, dupa anuntul infectarii. Reactia romancei este clara

Simona Halep a anuntat sambata ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si ca se afla in autoizolare. De asemenea, jucatoarea de pe locul 2 mondial a precizat ca simptomele sunt de nivel mediu. Halep a revenit cu informatii pe care fanii ei din intreaga lume le asteptau cu nerabdare. Starea ei de sanatate .

Nou record pentru Simona Halep! Nici ei nu ii vine sa creada ce a reusit

Simona Halep a incheiat sezonul 2021 pe locul 2 in clasamentul WTA si cu trei titluri castigate. S-a impus la Dubai, Praga si Roma si are cele mai multe trofee intr-un sezon serios afectat de pandemia de coronavirus. Pe de alta parte, prestatiile din turneele de Grand Slam la care a participat au fost mai .

Ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu. Anuntul de ultima ora

Anuntul de ultima ora cu ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu, a fost facut de ministrul educatiei. Monica Anisie, a anuntat ca se ia in calcul deschiderea scolilor doar pentru elevii claselor terminale, respectiv cei de clasa a opta si a 12-a. Monica Anisie a facut anuntul. Ce elevi se vor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )