Libnet.ro
UNICEF

21:45

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Artistul a suferit complicatii din cauza virusului

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Artistul a suferit complicatii din cauza virusului

Nicolae Botgros, in varsta de 67 de ani, a fost diagnosticat, in urma cu mai bine de o saptamana, cu noul coronavirus, acesta fiind transportat in stare grava la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau. Ministrul Sanatatii din Republica Moldova a facut declaratii de ultima ora legate de starea de sanatate a celebrului dirijor! . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Simona Halep, vesti de ultima ora despre sanatatea ei. Cum se simte dupa ce a luat virusul

Vestea ca Simona Halep are coronavirus a facut inconjurul lumii. Desigur, admiratorii jucatoarei de tenis sunt ingrijorati pentru starea sa de sanatate si au intrebat-o mereu pe aceasta, pe retelele de socializare, cum se simte. Pentru a-i linisti, romanca a postat, pe Twitter, un mesaj in care explica exact ce se intampla cu ea zilele .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre sarbatorile de iarna. Ce ii asteapta pe romani: Vor fi cu mult diferite

Nelu Tataru a anuntat cum vom petrece sarbatorile de iarna anul acesta. Din pacate, ministrul Sanatatii a explicat ca romanii vor petrece Craciunul si Revelionul diferit fata de restul anilor, insa nu se stie concret cum se va intampla acest lucru. Craciun si Revelion, sarbatorite fara petreceri intrebat ce se va intampla cu sarbatorile de .

Noi informatii despre starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros

Ministrul moldovean al sanatatii Viorica Dumbraveanu, a comunicat, joi, noi detalii legate de starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros. Artistul a fost internat in stare grava la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau dupa ce, la sfarsitul lunii octombrie, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Ministerul Educatiei, informatii de ultima ora cu privire la scoala online. Ce se intampla cu declaratia pe care parintii trebuie sa o semneze

In aceasta perioada a desfasurarii orelor in mediul online a fost trimisa o declaratie catre toate scolile, urmand a fi data mai departe parintilor pentru a o semna. Potrivit acesteia, parintii trebuie sa isi asume raspunderea in mod scris ca nu vor inregistra prin nicio metoda activitatile didactice desfasurate online de copii si de asemenea, .

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

Care este starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a comunicat joi, 5 noiembrie, ca starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros, care a fost internat in stare grava la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau, la sfarsitul lunii octombrie, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19, se imbunatateste si ca se atesta o dinamica pozitiva.

Iuliana Tudor, mesaj emotionant pentru maestrul Nicolae Botgros, internat la ATI cu COVID-19: Luptati! Daca Lautarul tace, o sa taca si sufletele oamenilor

Vedeta TVR Iuliana Tudor i-a transmis un mesaj emotionant maestrului Nicolae Botgros, care s-a imbolnavit de COVID-19 si se afla internat in sectia de Reanimare a Spitalului de Urgenta din Chisinau.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

Avertisment de ultima ora din partea Politiei. Romanii, victime sigure ale metodei COVID-19. De cine trebuie sa ne ferim

Intr-o perioada in care toata lumea este pusa la zid de pandemia de COVID-19 exista si persoane care vor sa castige de pe urma acestui virus. Mai exact, este vorba despre escrocii care vor sa pacaleasca persoanele vulnerabile, furandu-le banii agonisiti cu greu. Pentru a se adapta vremurilor, hotii au inlocuit metoda de furt Accidentul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )