Libnet.ro
UNICEF

18:01

Avertisment de ultima ora de la hidrologi! Cod galben de inundatii in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Avertisment de ultima ora de la hidrologi! Cod galben de inundatii in mai multe judete

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Bihor si Cluj, fiind anuntate scurgeri de pe versanti, viituri rapide si inundatii locale. Avertizarea este valabila. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Bihor si Cluj, pana la ora 22.00

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Bihor si Cluj, fiind anuntate scurgeri de pe versanti, viituri rapide si inundatii locale. Avertizarea este valabila pana la ora 22.

ALERTA METEO: Cod galben de furtuni in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de furtuna in cinci judete. Astfel, pana la ora 16. 00 este cod galben de furtuni, descarcari electrice si grindina in Calarasi,.

O noua alerta meteorologica emisa de ANM: Avertizare cod galben de grindina

Sapte judete din tara sunt sub cod galben de ploi si caderi de grindina a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit ANM, sunt sub atentionare cod galben de ploi cu grindina pana la ora.

Simona Halep NU mai joaca la Roland Garros! Decizie de ULTIMA ORA a organizatorilor

Simona Halep nu mai joaca, joi, la Roland Garros, dupa ce meciul acesteia a fost amanat. CLICK AICI - il mai stiti pe Magicianul de la Abracadabra? Ne-a marcat copilaria, iar acum a facut singur acest anunt.

LOTO. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Ce se va intampla la extragerea de joi, 31 mai

Reportul categoriei I pentru LOTO 6/49 la extragerea programata pe 31 mai depaseste 4,46 milioane de lei, in timp ce la Joker se va inregistra cel mai mare report din istoria acestui joc, de aproximativ.

ULTIMA ORA: Accident CUMPLIT in Romania! Este unul dintre cele mai GRAVE din Banat! Bilantul MORTILOR

Cinci persoane au murit in urma celui mai grav accident rutier petrecut in Banat in ultimii noua ani, pe o sosea din Timis. Singurul supravietuitor este un copil de opt ani, care a scapat cu rani usoare,.

Informatii de ULTIMA ORA despre masinile la mana a doua: Verifica RAPID acest lucru, s-ar putea sa te coste SCUMP...

Masinile la mana a doua sunt extrem de populare printre romani, avand in vedere pretul lor mai mic. Iata cateva sfaturi despre autoturismele second-hand, care sa va ajute sa le vindeti mai scump si sa le c.

ULTIMA ORA: Sediul PSD a fost ATACAT cu cocktailuri Molotov! (FOTO)

Sediul PSD din Timisoara a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Autorii sunt necunoscuti. Trei sticle au fost puse chiar pe trotuarul aflat peste drum de sediul PSD Timis si ardeau la ora 9:15, iar altele erau.

ULTIMA ORA: Cutremur in Romania. Este al doilea in ultimele trei ore

Un cutremur cu magnitudinea 3 a avut loc in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la ora 21:24, la o adancime de 64 kilometri, conform infp. ro Seismul s-a resimtit in apropierea oraselor Odobesti24km),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )