Libnet.ro
UNICEF

05:00

ALERTA METEO: Cod galben de furtuni in mai multe judete

B1 B1,
ALERTA METEO: Cod galben de furtuni in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de furtuna in cinci judete. Astfel, pana la ora 16. 00 este cod galben de furtuni, descarcari electrice si grindina in Calarasi,. continuă pe B1

Avertisment de ultima ora de la hidrologi! Cod galben de inundatii in mai multe judete

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Bihor si Cluj, fiind anuntate scurgeri de pe versanti, viituri rapide si inundatii locale. Avertizarea este valabila.

Alerta in Bihor. Un barbat, care a comis mai multe infractiuni, a fugit de la Psihiatrie

Este alerta in judetul Bihor dupa ce un pacient a fugit de la Spitalul de Psihiatrie Stei. Politistii il cauta pe barbat de peste 24 de ore. Acesta a fost internat dupa ce a comis mai multe infractiuni de.

O noua alerta meteorologica emisa de ANM: Avertizare cod galben de grindina

Sapte judete din tara sunt sub cod galben de ploi si caderi de grindina a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit ANM, sunt sub atentionare cod galben de ploi cu grindina pana la ora.

Alerta METEO: Noi FENOMENE EXTREME lovesc Romania. Care sunt zonele cele mai AFECTATE de URGIE!

Vesti nu tocmai bune de la meteorologi. Administratia Nationala de Metrologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 28 mai - 10 iunie, care arata ca inceputul verii va fi marcat de vreme instabila. Des.

Alerta METEO: Nu va faceti planuri de vacanta! Meteorologii au anuntat cand revin temperaturile de vara in Romania!

Administratia Nationala de Metrologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 28 mai - 10 iunie. Desi in urmatoarele doua saptamani vor fi temperaturi de vara, cu valori maxime de peste 30 de grade.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Bihor si Cluj, pana la ora 22.00

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Bihor si Cluj, fiind anuntate scurgeri de pe versanti, viituri rapide si inundatii locale. Avertizarea este valabila pana la ora 22.

HOROSCOP. Horoscopul zilei de 1 iunie, cu Camelia Patrascanu. Propuneri interesante pentru mai multe zodii

Se anunta o zi plina de reusite din punct de vedere financiar si profesional pentru mai multe zodii. De asememea, multi nativi vor primi tot felul de propuneri interesante, greu de refuzat.

Dmbovita: Coliziune ntre un microbuz si un tractor. Mai multe victime, transportate la spital

Un microbuz cu circa 20 de pasageri s-a ciocnit, joi, cu un tractor, pe DN 7 in zona localitatii dambovitene Slobozia Moara, mai multe victime rezultate in urma accidentului urmand a fi transportate la spital, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita, relateaza Agerpres.

Iohannis: Sanatatea trebuie sa fie o prioritate pentru orice guvernare. Amenintarile la adresa sanatatii publice sunt tot mai multe

Resedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la o dezbatere, ca sanatatea trebuie sa fie o prioritate pentru orice guvernare, subliniind ca amenintarile la adresa sanatatii publice sunt tot mai multe si ca, dincolo de a rezolva problemele cu care ne confruntam deja, trebuie sa avem capacitatea de a anticipa si de a fi pregatiti pentru a face fata noilor provocari.

Incident grav la sediul PSD Timis. Mai multe sticle au explodat chiar in fata cladirii

Mai multe sticle au fost incendiate, joi dimineata, pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timis, iar unele au explodat chiar in fata sediului partidului aflat la guvernare. Un timisorean care trecea prin.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )