Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avertismentul Apple in legatura cu iPhone 12

Adevărul Adevărul,
Avertismentul Apple in legatura cu iPhone 12

Cel mai nou smartphone Apple trebuie tinut la o anumita distanta de echipamentele medicale care pot fi perturbate de undele magnetice si radio, avertizeaza chiar Apple. continuă pe Adevărul

James Gorman a devenit cel mai bine platit director de banca din SUA Suma castigata de CEO-ul Morgan Stanley

CEO-ul Morgan Stanley a primit un pachet salarial cu 22% mai mare anul trecut fata de 2019, devenind cel mai bine platit director de banca din Statele Unite, relateaza Business Insider.

Avertismentul ingrijorator al Apple pentru utilizatorii de iPhone 12: tine de sanatatea ta

Intreaga familie de terminale iPhone 12 vine pe spate cu un set de magneti puternici dedicati functiei de incarcare prin MagSafe. Din cauza problemelor de sanatate pe care le pot provoca,.

BOGDAN BADEA, HIDROELECTRICA: Speram intr-o listare a companiei la sfarsitul acestui an, in cel mai fericit caz

Conducerea Hidroelectrica spera la listarea companiei la bursa la sfarsitul acestui an, in cel mai bun caz, a spus astazi Bogdan Badea, directorul general al producatorului de energie, in cadrul conferintei ce a marcat aniversarea a zece ani de la listarea Fondului Proprietatea FP) la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Alex Bodi a primit o vizita surpriza in vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru cateva ore

Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest la domiciuliu. Cine a fost persoana care i-a adus zambetul pe bune, omului de afaceri? Aflat in arest la domiciliu, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Barbatul .

Cum faci acasa cel mai bun hummus cu avocado. Reteta speciala, totul e gata in doar 60 de minute

Bucatarii au descoperit ingredientele si masurile potrivite pentru o reteta perfecta de hummus cu avocado. Poate pentru unii suna putin ciudat, insa daca vei gusta acest preparat cu siguranta nu il vei mai uita. E gata in doar 60 de minute! Ce trebuie sa faci? Reteta pentru hummus cu avocado Inventiile sunt de departe de .

Cum faci cel mai bun cheesecake cu fructe de padure. Reteta simpla, fara coacere

Care e reteta perfecta pentru un cheesecake extraordinar? Pana si un copil poate face acest preparat. De ce ai nevoie si care e modul de preparare? Pasii sunt extrem de simpli si n-ai nevoie de multe ingrediente scumpe. Reteta pentru cheesecake cu fructe de padure Vrei sa faci o prajitura geniala dupa care invitatii tai .

Voce avizata din F1: Lewis Hamilton nu este cel mai bun pilot de pe grila Formulei 1, dar beneficiaza de un monopost fantastic

A castigat in 2020 al saptelea titlu mondial, performanta cu care l-a egalat pe legendarul Michael Schumacher. Cu toate acestea, exista voci in paddock care spun ca Lewis Hamilton nu este cel mai bun pilot existent in acest moment pe grila de start a Marelui Circ.

Cel mai mare spital de psihiatrie si pentru masuri de siguranta din tara, focar COVID-19

Valul confirmarilor cu COVID-19 a cuprins din nou cel mai mare spital de psihiatrie si masuri de siguranta din tara, desi la finalul anlui 2020 aici a fost inchis si ultimul focar de boala dupa ce zecile de pacienti si angajati infectati cu SARS-CoV-2 s-au vindecat.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, pune la bataie un premiu de 100 de milioane de dolari

Elon Musk, fondatorul Tesla si Space X, considerat cel mai bogat om din lume de revista Forbes, pune la bataie un premiu urias, in valoare de 100 de milioane de dolari. Miliardarul este dispus sa-l ofere persoanei.

IN ANUL 2020 China a depasit Germania,inregistrand cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global

Excedentul de cont curent al Germaniei a scazut in 2020 pentru a cincilea an consecutiv, iar China a depasit cea mai mare economie europeana in timpul pandemiei, inregistrand cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global, arata datele publicate vineri de Institutul de cercetare economica Ifo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )