Libnet.ro
UNICEF

22:45

Avertismentul sindicalistilor din Franta: spitalele din Paris vor intra in incapacitate in urmatoarele 48 de ore

B1 B1,
Avertismentul sindicalistilor din Franta: spitalele din Paris vor intra in incapacitate in urmatoarele 48 de ore

In urmatoarele 48 de ore, spitalele din Paris isi vor atinge capacitatea maxima de locuri, a avertizat vineri liderul Federatiei Spitalelor dn Franta, informeaza The Guardian, citat de Hotenews. ro. Cresterea. continuă pe B1

Avertismentul sindicalistilor din Franta: spitalele din Paris vor intra in incapacitate in urmatoarele 48 de ore

In urmatoarele 48 de ore, spitalele din Paris isi vor atinge capacitatea maxima de locuri, a avertizat vineri liderul Federatiei Spitalelor dn Franta, informeaza The Guardian, citat de Hotenews. ro. Cresterea.

Accident in Cluj! Romani intorsi din Franta, rasturnati cu un microbuz al ISU Maramures: Ne omoara nevinovati

In cursul zilei de ieri, un microbuz al ISU Maramures, care transporta 14 romani intorsi dintr-o zona rosie Franta) , s-a rasturnat in urma unui accident cu un alt autoturism. Accidentul a avut loc pe o strada din Cluj-Napoca, iar microbuzul venea de la Aeroportul Cluj, indreptandu-se spre locul de carantina unde urmau a fi .

A doua economie a UE, lovita puternic de COVID-19: Activitatea economica si consumul gospodariilor din Franta, la 65% din nivelul obisnuit

Activitatea economica si consumul la nivelul gospodariilor din Franta se deruleaza la circa 65% din nivelul obisnuit din cauza pandemiei de COVID-19, sustine biroul national de statistica francez INSEE),.

Un microbuz ISU s-a rasturant in Cluj-Napoca. Vehiculul transporta romani intorsi din Franta spre centrele de carantina

Un microbuz al ISU Maramuress-a ciocnit cu autoturism, miercuri, in Cluj-Napoca. Vehiculul transporta 14 romani intorsi din Franta,de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantina din.

Un microbuz al ISU care transporta spre carantina 14 romani intorsi din Franta s-a rasturnat

Un microbuz al ISU Maramures, care transporta 14 romani intorsi din Franta, s-a rasturnat, miercuri, pe o strada din Cluj-Napoca, in urma unui accident cu o alta masina. Pasagerii erau transportati de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantina din Maramures.

Coronavirus. Un medic din Franta s-a pozat nud pentru a denunta lipsa echipamentelor de protectie in fata Covid-19

Un medic generalist dintr-o localitate din Franta a pozat nud pe retelele de socializare pentru a denunta o nepregatire vinovata a autoritatilor si lipsa protectiei angajatilor din sistemul sanitar, tratati drept carne de tun in lupta cu Covid-19, relateaza AFP.

CORONAVIRUS. Seful spitalelor din Franta: Numarul mortilor este mult mai mare fata de ce anunta autoritatile. Nu sunt luati in calcul cei care mor acasa sau in aziluri

Franta, a treia cea mai afectata tara eruopeana de coronavirus, ar inregistra si mai multe decese din cauza Covid-19 decat bilanus anuntat de Guvernul de la Paris, sustine presedintele federatiei.

Medicamentele anti-inflamatoare ar agrava simptomele infectarii cu COVID-19 Un barbat de 28 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta

Un barbat in varsta de 28 de ani a murit, duminica, la Nisa, din cauza unei insuficiente respiratorii acute legate de COVID-19, devenind astfel cea mai tanara victima facuta de noul coronavirus in Franta,.

Jumatate de milion de persoane din New York isi vor pierde slujebele din cauza pandemiei de coronavirus, estimeaza primarul Bill de Balsio

Primarul New York City estimeaza ca cel putin o jumatate de new-yorkezi isi vor pierde locurile din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa inchisa scoli si sa intrerupa.

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )