Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus. Un medic din Franta s-a pozat nud pentru a denunta lipsa echipamentelor de protectie in fata Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus. Un medic din Franta s-a pozat nud pentru a denunta lipsa echipamentelor de protectie in fata Covid-19

Un medic generalist dintr-o localitate din Franta a pozat nud pe retelele de socializare pentru a denunta o nepregatire vinovata a autoritatilor si lipsa protectiei angajatilor din sistemul sanitar, tratati drept carne de tun in lupta cu Covid-19, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Un medic din Franta, rapus de coronavirus: S-a sacrificat. A vrut sa ajute. Nu e corect

Prima victima in sistemul medical din Franta: este vorba despre un medic de 68 de ani, care era pensionat, dar a continuat sa lucreze pentru a-si ajuta colegii.

Medic din Sibiu, despre situatia revoltatoare din spital: Nu avem echipament de protectie, deja avem un caz de coronavirus

Un medic de la Spitalul Militar din Sibiu a tras un semnal de alarma asupra faptului ca personalul medical nu are echipament de protectie si a intrat in contact cu un pacient diagnosticat cu coronavirus.

Femeie din China cere iertare americanilor pentru aducerea virusului din Wuhan: Scuze ca am pastrat tacerea

O femeie din China si-a cerut scuze de la Statele Unite ale Americii, ba chiar indeamna si alti conationali sa le ceara scuze, pentru raspandirea noului coronavirus.

Medic din Arad, despre situatia din vama Nadlac: Nu lupti aici doar cu epidemia de Covid19, ci cu indolenta si nesimtirea

Un medic din Arad, aflat la vama Nadlac, a relatat pe pagina sa de Facebook ce s-a intamplat in ultimele ore la trecerea de frontiera. Cadrul medical se arata indignat de lipsa de respect a celor care au ales sa se intoarca acasa.

Medic din Italia: Cei peste 60 de ani nu mai sunt ventilati, ci lasati sa-si ia adio de la familie

Un medic israelian care lucreaza in Italia sustine ca bolnavii de coronavirus in stare grava nu mai sunt ventilati, ci lasati sa-si ia la revedere de la familie.

Medicamentele anti-inflamatoare ar agrava simptomele infectarii cu COVID-19 Un barbat de 28 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta

Un barbat in varsta de 28 de ani a murit, duminica, la Nisa, din cauza unei insuficiente respiratorii acute legate de COVID-19, devenind astfel cea mai tanara victima facuta de noul coronavirus in Franta,.

Un medic din Marea Britanie, marturisire dureroasa: Vreau sa pot uita toate chipurile

Un doctor din prima linie a luptei contra Covid-19 din Marea Britanie spune ca atat el, cat si ceilalti specialisti si asistenti, sunt traumatizati. As vrea sa pot uita chipurile tuturor, spune medicul, citat de Daily Mail.

Medic din Covasna, confirmat cu Covid-19, cercetat penal dupa ce s-a intors din Austria si nu s-a izolat la domiciliu

Ascunderea istoricului deplasarilor din ultima perioada i-a adus un dosar penal unui medic ginecolog dela Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe. Cadrul medical nu a stat izolat la intoarcerea din calatoria.

Ce trebuie sa stim atunci cand suntem fortati de imprejurari sa iesim din case: 12 reguli minimale pentru a ne apara de noul coronavirus

Desi romanii din tara se confrunta cu un regim de restrictii fara precedent in trecutul recent, motiv pentru care petrec majoritatea timpului in casa, exista conationali fortati de imprejurari sa isi.

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )