Libnet.ro
UNICEF

10:00

Noi avertismente ale Ministerul Afacerilor Externe pentru romanii care pleaca in Grecia. Despre ce este vorba acum

B1 B1,
Noi avertismente ale Ministerul Afacerilor Externe pentru romanii care pleaca in Grecia. Despre ce este vorba acum

Romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia sunt avertizati ca exista un risc de vreme nefavorabila in dupa-amiaza zilei de 3 august 2019, respectiv de ploi torentiale si furtuni puternice,. continuă pe B1

Alerta de calatorie. Avertizarea MAE pentru romanii care merg in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de.

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Sambata exista risc ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au transmis ca sambata exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), in mai multe zone.

Avertismentul Ministerului Afacerilor Externe pentru romanii care pleaca in Grecia si zonele vizate

Romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia sunt avertizati ca exista un risc ridicat de incendiu de vegetatie grad 4 din 5) pentru data de 3 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate,.

Florin Citu: Salariul mediu net in Ministerul Afacerilor Interne este de aproximativ 1.000 de euro pe luna. AJUNGE!

Salariul mediu net in Ministerul Afacerilor Interne MAI), dar si in sistemul de asigurari sociale este de aproximativ 1. 000 de euro pe luna, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook,.

Ghid MAE pentru alegatorii din strainatate. Cum pot vota romanii din diaspora la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019

Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in data de 10 noiembrie turul I) si 24 noiembrie turul II), dar alegatorii romani din strainatate vor avea la dispozitie cate trei zile la fiecare tur de scrutin pentru a putea vota, precum si trei modalitati prin care isi pot exercita votul. Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat pe site-ul sau o rubrica speciala dedicata votului in strainatate la alegerile prezidentiale, cu informatii utile pentru alegatorii din diaspora.

Raspunsul MAE dupa ce premierul Bulgariei a dat vina pe turistii romani pentru raspandirea pestei porcine in tara sa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) s-a declarat surprins si dezamagit de modul in care premierul bulgar, Boiko Borisov, s-a referit la turistii romani, mai ales in conditiile in care acestia contribuie.

MAE, replica pentru premierul bulgar: Turistii romani contribuie substantial la PIB-ul Bulgariei Afirmatii nefericite

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reactionat sambata seara la declaratiile premierului bulgar Boiko Borisov, potrivit caruia turistii romani care ajung in Bulgaria sunt principalii responsabili pentru raspandirea pestei porcine africane. MAE catalogheaza afirmatiile drept nefericite si atrage atentia ca turistii romani contribuie substantial la PIB-ul Bulgariei.

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Val de canicula in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca, pentru vineri, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de.

Rusia: SUA cauta un pretext pentru un conflict in Golf

Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei a declarat ca are impresia ca SUA cauta un pretext pentru in.

Florin Citu: Ministerul Afacerilor Interne a pus in dezbatere un proiect pentru acordarea de recompense morale si materiale(FOTO)

In timp ce autoritatile subordonate Ministerului Afacerilor Interne MAI) nu pare capabila sa rezolve cazul Caracal, aceeasi institutie a supus la dezbatere publica un proiect ce prevede stabilirea conditiilor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )