Libnet.ro
UNICEF

19:30

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din Moldova si Transilvania

B1 B1,
Avertizare de ceata pentru mai multe judete din Moldova si Transilvania

Ceata isi face simtita prezenta luni dimineata in patru judete din Moldova: Iasi, Botosani, Vaslui si Suceava, unde vizibilitatea este redusa sub 200 de metri, si izolat sub 50 de metri. Avertizarea. continuă pe B1

Avertizare de CEATA pentru mai multe judete din tara.

Meteorologii au anuntat ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila intre orele 8. 00 si 11. 00 pentru dimineata de sambata, potrivit Realitatea. net. In zonele joase si drumurile nationale din judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba se va semnala: Ceata, care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica dimineata o avertizare de cod galben de ceata pentru judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt si Harghita, unde vizibilitatea va fi sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Trafic rutier ingreunat de ceata in mai multe judete.

Ceata continua sa dea batai de cap soferilor. Traficul rutier se desfaooara azi, inca de la primele ore ale diminetii, cu dificultate, in condi64258;ii de cea64258;a densa pe mai multe drumuri din 64258;ara, cele mai afectate fiind cele din jude64258;ele Botooani, Iaoi, Vaslui, Neam64258; oi Harghita, anunta Agerpres. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poli64258;iei Romane, cea64258;a impune din partea celor afla64258;i la volan, dar oi a .

Avertizare de ceata pentru judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba

Meteorologii au emis sambata cod galben de ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila pana la ora 11. 00 si vizeaza judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba.

PREMIERA Vodafone va permite testarea serviciilor de internet LTE/4G in mai multe orase din tara, incepand cu 31 octombrie 2012

Vodafone Romania, al doilea mare operator de telefonie mobila din tara, a anuntat luni ca incepand cu data de 31 octombrie 2012 va permite clientilor sai sa testeze serviciile de internet LTE/4G, la viteze de pana la 75 Mbps, in mai multe orase. Lansarea comerciala a serviciilor LTE va avea loc la inceputul anului viitor, iar din acest an Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps, a mai precizat operatorul. In luna septembrie din acest an, Orange, liderul pietei de telefonie mobila, anuntase ca va lansa comercial astfel de servicii pana la sfarsitul acestui an. Cosmote, al treilea mare jucator din piata, a anuntat ca va lansa servicii LTE/4G in cursul anului 2013.

Avertizare de ceata pentru judetele Botosani, Iasi,Vaslui si Suceava.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Botosani, Iasi ,Vaslui si Suceava, valabila pana la ora 9. 15, potrivit Agerpres. Conform avertizarii, postate pe site-ul ANM, in cele patru judete, pe arii relativ extinse, se va semnala ceata, cu vizibilitatea redusa sub 200 metri, izolat sub 50 metri. Avertizarile de fenomene periculoase imediate nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore.

Avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Harghita, Brasov, Covasna si Sibiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Harghita, Brasov, Covasna si Sibiu, valabila pana la ora 11:00. Potrivit avertizarii, in cele patru judete, pe arii relativ extinse, se va semnala ceata, care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 metri si izolat sub 50 metri.

Una dintre cele mai mari banci din Moldova a mai pierdut peste 110 milioane de lei din capital

Capitalul social al Bancii de Economii din Moldova BEM) s-a redus in luna septembrie cu 113 milioane de lei si a coborat la doar 63,7 milioane de lei, cel mai scazut nivel de pe sistemul bancar al tarii, arata date publicate de saptamanalul logos. press.

Mihai Voicu: Nu am absolut niciun fel de retinere in privinta inscrierii lui Becali in PNL. Apropierea asta aduce mai multe avantaje decat dezavantaje

Apropierea dintre USL si europarlamentarul Gigi Becali aduce mai multe avantaje decat dezavantaje, explica vicepresedintele PNL Mihai Voicu. intr-un interviu pentru RFI, Voicu a precizat ca o.

INCENDIU la Clubul Dinamo din Capitala. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri

Un incendiu a izbucnit, luni, la o cladire din complexul Clubului Dinamo din Capitala, la fata locului fiind trimise mai multe echipaje de pompieri. Incendiul a izbucnit la etajul doi al cladirii aflate la intrarea.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )