Libnet.ro
UNICEF

23:30

Avertizare: Constanta intra sub cod galben de vant. Rafalele pot ajunge la 70 de kilometri/ora

Adevărul Adevărul,
Avertizare: Constanta intra sub cod galben de vant. Rafalele pot ajunge la 70 de kilometri/ora

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informeaza ca miercuri, 24 octombrie, intre orele 09. 00, judetul Constanta se va afla sub cod galben de vant. continuă pe Adevărul

Alerta meteo de vreme rea: Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite

Vremea severa se instaleaza in Romania in aceasta seara. Valul de aer polar aduce vant puternic, temperaturi scazute si ninsori viscolite la munte. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja o avertizare de de cod galben de vreme rea.

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ninsori si viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o noua atentionare Cod galben de vreme rea, valabila in 20 judete, ce va intra in vigoare miercuri seara incepand cu ora 22:00. Conform prognozei,.

Avertizare meteo COD GALBEN si PORTOCALIU de vreme severa in intreaga tara! ANM anunta NINSORI, VISCOL SI VANT PUTERNIC (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, mai multe atentionari cod galben si portocaliu de intensificari ale vantului si ninsori viscolite. Astfel, a fost emis COD GALBEN in.

Cod portocaliu de vant puternic, miercuri, in sase judete din sud. in toata tara, de marti seara, va fi in vigoare un cod galben

Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu, valabila miercuri, intre 12. 00, in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, unde vor fi rafale puternice ale vantului, cu viteze de 80-90 de kilometri/h. incepand de marti seara, in intreaga tara va fi in vigoare un Cod galben de intensificari ale vantului.

Cod galben de vnt n Moldova. Avertizare de viscol n zonele montane

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben, valabil de miercuri seara, ora 22. 00, pana joi, ora 18. 00, avertizand ca in mai multe judete din Moldova vor fi rafale de vant puternic, iar la munte ninsori viscolite.

Cod Galben de ninsori viscolite in Gorj

Zonele montane din judetul Gorj se vor afla din aceasta seara sub avertizare de Cod Galben de ninsori viscolite si intensificari ale vantului.

Iarna vrea sa isi intre in drepturi: Este cod galben de ninsoare. Unde s-a asezat zapada (FOTO)

Meteorologii au emis un cod galben de ninsoare, valabil pana maine seara. De asemenea, va fi prezent si viscolul. Codul galben este valabil in 20 de judete. in Poiana Brasov a inceput sa ninga joi.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata valabila pana la ora 10:00 in mai multe localitati din judetele Mehedinti, Gorj si Dolj. in.

Cod portocaliu de vant puternic miercuri, in judete din sudul tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu, valabila miercuri, intre orele 12. 00 si 19. 00, in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, unde vor fi rafale puternice ale vantului, cu viteze de 80-90 de kilometri pe ora. incepand chiar de marti seara, in intreaga tara a intrat in vigoare un Cod galben vizand intensificari ale vantului si, in zonele montane, ninsori viscolite.

Cod galben de vreme rea : Vantul puternic a doborat un copac pe DN3

Vremea rea face ravagii. Vantul puternic a smuls copaci, militarii de la ISU Calarasi fiind alertati miercuri dimineata sa intervina pe DN3 pentru eliberarea carosabilului unde un arbore doborat de vant punea traficul in pericol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )