Libnet.ro
UNICEF

16:00

ANUNT EXTREM DE iNGRIJORATOR pentru toti romanii care au CENTRALA TERMICA! Va trebui sa DATI BANI iN PLUS!

B1 B1,
ANUNT EXTREM DE iNGRIJORATOR pentru toti romanii care au CENTRALA TERMICA! Va trebui sa DATI BANI iN PLUS!

Vesti extrem de proaste pentru romanii care au centrale termice! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) De parca nu era destul ca. continuă pe B1

Anuntul momentului, facut de ANAF! Toti romanii care folosesc acest tip de casa de marcat trebuie sa stie asta

Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), desfasoara, in Spatiul Privat Virtual SPV), o noua campanie de informare a contribuabililor, pentru stimularea acestora.

Care sunt romanii care si-au pierdut dreptul la pensie. Legea este foarte clara pentru aceasta categorie

Tot mai multi romani si-au pierdut dreptul la pensie in ultimul perioada. Detalii importante din sistemul public de pensii au iesit la iveala, in urma unui raport din care reiese clar situatia actuala a pensionarilor. Cine sunt cei care nu mai primesc venitul minim garantat, puteti afla din materialul urmator! Cine sunt romanii care si-au .

Anuntul Digi pentru toti clientii: orasele din Romania in care o sa ai 5G

Digi a promis 5G pentru 2019 si deja are cateva orase pe lista. Totodata, in oferta sa sunt si telefoane compatibile cu noul standard, ca sa ai pe ce sa descoperi cea mai mare viteza a.

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza romaniii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila a actualizat situatia arealelor unde exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5), pentru data de 12 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate si a intensificarilor de vant, astfel: Attica, Insula Evia, Fthiotida, Argolida, Lakonia, Ahaia, Ilia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Lesvos si Insula Chios.

Stirile ProTV: Romanii care s-au imbogatit in weekend pe litoral. Pana acum abia ne-am tarat

La malul marii, zeci de mii de oameni goniti de canicula au sosit in valuri pentru soare, baie si relaxare. Plajele sunt pline, la fel si hotelurile, si pensiunile, pentru ca toate drumurile duc in august pe litoral.

Organizatorul protestului autorizat de Primaria Capitalei spune ca vor fi filtre pentru controlarea celor care vin in Piata Victoriei: Nu se va intra cu obiecte contondente sau cu arme albe

Organizatorul protestului de sambata, 10 august, Tommy Tomescu, a declarat, vineri, ca se asteapta ca numarul celor care vor veni in Piata Victoriei sa fie un sfert de milion. Tomescu mai spune ca se vor institui filtre la intrarile in Piata, ca sa nu se intre cu obiecte contondente, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )