Libnet.ro
UNICEF

06:30

Avertizare de la MAE pentru romanii care sunt in Grecia

Antena3 Antena3,
Avertizare de la MAE pentru romanii care sunt in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila local avertizeaza ca se. continuă pe Antena3

Monica Pop, mesaj dur pentru cei care ii critica pe medici

Monica Pop a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebookin care vorbeste despre medici si despre nedreptatile la care sunt supusi multi dintre acestia.

INS: Romanii au mai multe televizoare color decat masini de spalat rufe

Mai mult de jumatate dintre romanii care locuiesc in mediul rural nu aveau baie sau dus in interiorul locuintei la finalul anului 2017, numarul acestora fiind in scadere comparativ cu acum doi ani cand mai bine de 60% din gospodarii nu aveau.

Voi cu Voicu. Activitatile care sunt extrem de benefice pentru inima. Iata tot ce trebuie sa faci

Inima buna se tine cu miscare. inotul, atletismul si ciclismul sunt foarte benefice pentru inima. Daca acestea sunt realizate constant, cu cat nivelul de dificultate creste, activitatea inimii devine mai.

DEZASTRUL din iNVATAMANTUL romanesc : 4000 de scoli sunt in pericol! FONDURI alocate pentru unitati care trebuie iNCHISE

Din cele 6. 200 de unitati de invatamant care au nevoie de autorizatie de securitate la incendiu, peste 3. 800 nu o detin, pentru 495 de constructii nu a fost efectuata receptia la terminarea lucrarilor, iar.

Orban: Rectificarea bugetara a fost facuta ilegal si impotriva Constitutiei / Care sunt planurile PNL

Rectificarea bugetara a fost facuta impotriva Constitutiei si fara avizul obligatoriu al Consiliului Superior de Aparare a Tarii, acuza liderul PNL, Ludovic Orban. Este o rectificare care a fost.

Alerta meteo: TEMPERATURI fara precedent in Romania! Vremea se schimba BRUSC: Care sunt zonele afectate

Vremea va fi calda si deosebit de frumoasa vineri. Prognozaanunta temperaturi ridicate si nu sunt asteptateploi. Vineriunele averse slabe de ploaie isi vor face loc in cursul dupa-amiezii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )