Libnet.ro
UNICEF

19:00

Monica Pop, mesaj dur pentru cei care ii critica pe medici

Antena3 Antena3,
Monica Pop, mesaj dur pentru cei care ii critica pe medici

Monica Pop a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebookin care vorbeste despre medici si despre nedreptatile la care sunt supusi multi dintre acestia. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, mesaj dur pentru Gabriela Firea: Vom regla lucrurile cum nu se asteapta nimeni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca in doua-trei saptamani va avea loc un Comitet Executiv al partidului, in care vor fi reglate lucrurile cum nu se asteapta nimeni.

FOTO Muzeul groazei de la Universitatea Medicina. E infricosator pentru cei care vin si n-au legatura cu domeniul medical

Cei care trec pragul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. Popa din Iasi pot vizita muzeele amenajate in spatiile din jurul fostului Palat Calimachi. Folosite cu precadere de studenti si doctoranzi, spatiile cu exponate constand in piese anatomice reale au fost deschise in ultimii ani si publicului.

Primarul Mihai Chirica, pentru cei care cred ca noi suntem crescuti cu totii in Alexandria: Statul roman a epuizat tot fondul de garantare

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarant ca nicio primarie din Romania nu mai poate face imprumuturi pana in 2019.

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

Kim Jong Un, mesaj incredibil pentru Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta ii propune o noua intalnire, a anuntat luni Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a.

Andreea Mantea, MESAJ EMOTIONANT pentru fani: Va multumesc... (FOTO)

Prezentatoarea emisiunii Te vreau langa mine Andreea Mantea si-a emotionat fanii dupa ce a postat pe unul din conturile ei de socializare un mesaj de multumire la adresa acestora. Va multumesc.

Buzarnescu, prima reactie dupa scandalul de la US Open: Mesajul Mihalei pentru cei care au acuzat-o ca a luat bani degeaba

Mihaela Buzarnescu a fost criticata si reclamata la WTA, dupa ce s-a retras inaintea meciului pe care l-ar fi trebuit sa joace in turul I, insa a incasat jumatate din prima de participare.

Romania va PIERDE anul acesta 800 de milioane de euro! Ponta avertizeaza: Cei care au furat bani europeni cu Teldrum si care au batut romanii trebuie sa stea departe!

Semnal de alarma tras de fostul premier Victor Ponta. El sustine ca Romania va pierde anul acesta fonduri europene in valoare de 800 de milioane de euro din cauza gastii formate din hoti si analfabeti, care,.

Avertizare de la MAE pentru romanii care sunt in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila local avertizeaza ca se.

DEZASTRUL din iNVATAMANTUL romanesc : 4000 de scoli sunt in pericol! FONDURI alocate pentru unitati care trebuie iNCHISE

Din cele 6. 200 de unitati de invatamant care au nevoie de autorizatie de securitate la incendiu, peste 3. 800 nu o detin, pentru 495 de constructii nu a fost efectuata receptia la terminarea lucrarilor, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )