Libnet.ro
UNICEF

22:45

Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 16 judete din tara

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 16 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca 16 judete ale tarii sunt duminica sub alerta Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vant, vijelii si grindina. in sud va fi cald, cu disconfort termic ridicat. continuă pe Antena3

Alerta meteo. Cod galben de furtuna si ploi torentiale in jumatate din tara

Meteorlogii vin cu vesti proaste pe acest inceput de weekend. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, sambata dimineata, un cod galben de furtuni in jumatate din tara.

ALERTA METEO Cod galben de ploi pana duminica-noapte. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, 24 iulie, doua avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica, potrivit carora, in weekend, aproape trei sferturi din tara va fi afectata de ploi si furtuni.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina! De cand ne vom afla sub influenta unei mase de aer tropical

Un nou cod galben de ploi, vijelii si grindina a intrat in vigoare la ora 12. De maine insa revine caldura iar pe alocuri, temperaturile se vor apropia in weekend de pragul de canicula. Meterologul Alina Serban a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre vremea instabila care predomina in majoritatea zonelor, dar si despre temperaturile ridicate care se vor inregistra .

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru mare parte din tara

Meteorologii au emis un Cod Galben de vreme rea pentru mare parte din tara. Se vor inregistra ploi, descarcari electrice, vijelii si grindina.

Ploi torentiale si vijelii in aproape toata tara, incepand de duminica seara

Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii, unde incepand de duminica seara sunt prognozate ploi si vijelii. De asemenea, pe parcursul acestei zile se afla sub avertizare Cod galben de vreme instabila 16 judete din Transilvania, Crisana, Maramures, Oltenia si Banat.

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

Avertizare meteo generala, pentru perioada 23 - 25 iulie. Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata

Meteorologii au emis o noua avertizare de vreme severa, valabila in perioada 23 25 iulie. Potrivit acestora, pana sambata, ora 10. 00, vor fi ploi cu caracter de averse in toata.

Alerta de vreme rea, valabila pana sambata, 25 iulie: Ploi torentiale si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica, valabila de vineri pana sambata, pentru toata tara.

Cod galben si Cod portocaliu de inundatii in 8 bazine hidrografice, pana duminica. Vezi harta zonelor vizate

Avertizare de inundatii pe mai multe rauri din tara, transmisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Avertizarea hidrologica este valabila de sambata de la ora 04. 00 respectiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )