Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ploi torentiale si vijelii in aproape toata tara, incepand de duminica seara

Hotnews Hotnews,
 Ploi torentiale si vijelii in aproape toata tara, incepand de duminica seara

Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii, unde incepand de duminica seara sunt prognozate ploi si vijelii. De asemenea, pe parcursul acestei zile se afla sub avertizare Cod galben de vreme instabila 16 judete din Transilvania, Crisana, Maramures, Oltenia si Banat. continuă pe Hotnews

Alerta de vreme rea, valabila pana sambata, 25 iulie: Ploi torentiale si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica, valabila de vineri pana sambata, pentru toata tara.

Alerta meteo. Cod galben de furtuna si ploi torentiale in jumatate din tara

Meteorlogii vin cu vesti proaste pe acest inceput de weekend. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, sambata dimineata, un cod galben de furtuni in jumatate din tara.

Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 16 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca 16 judete ale tarii sunt duminica sub alerta Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vant, vijelii si grindina. in sud va fi cald, cu disconfort termic ridicat.

Avertizari meteo, in peste jumatate de tara, pana duminica dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis doua avertizari meteo de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabile in peste jumatate din tara pana duminica dimineata, ora 06.

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru mare parte din tara

Meteorologii au emis un Cod Galben de vreme rea pentru mare parte din tara. Se vor inregistra ploi, descarcari electrice, vijelii si grindina.

Prognoza meteo weekendul 25 - 26 iulie 2020. Vremea va fi capricioasa in toata tara. Sunt asteptate averse cu caracter torential

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru weekendul 25-26 iulie 2020. Potrivit meteorologilor, intreaga tara va fi sub avertizare de vreme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )