Libnet.ro
UNICEF

12:45

Avertizare meteo: Ninsori abundente si viscol in 14 judete Ploi si polei in sudul, estul si centrul tarii pana vineri

Hotnews Hotnews,
 Avertizare meteo: Ninsori abundente si viscol in 14 judete Ploi si polei in sudul, estul si centrul tarii pana vineri

Meteorologii au emis miercuri o noua avertizare Cod galben de ninsori abundente pentru 14 judete, incepand de la ora 17. 00 si pana vineri l ora 15. in sudul, estul si centrul tarii se vor inregistra ploi si vant puternic. continuă pe Hotnews

Alerta meteo! Ninsori abundente in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou Cod galben de ninsori abundente, valabil in 14 judete din Romania. Noua avertizare va fi in vigoare de miercuri ora 17. 00 pana vineri ora 15:00. Meteorologii au transmis si o informare de ploi si vant pentru sudul, estul si centrul tarii.

Cod galben de ninsori abundente in mai multe zone ale tarii: Atentionarea meteorologica este valabila pana vineri, la ora 15.00 (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de ninsori abundente, intensificari ale vantului, viscol si ploi pentru 14 judete din centrul si sud-vestul tarii, valabila de.

Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol in Carpatii Meridionali si de Curbura. Unde va ploua insemnat

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol, in Carpatii Meridionali si de Curbura, incepand de miercuri seara si pana vineri dupa-amiaza. in sudul Banatului, nordul Olteniei si al Munteniei, sud-estul Moldovei sunt prognozate ploi insemnate cantitativ.

Alerta meteo ANM. Iarna si-a intrat in drepturi. Cod galben de ninsori abundente

Vin vesti rele de la meteorologii de la ANM: a fost emisa alerta meteo de COD GALBEN de ninsori abundente. E clar, iarna si-a intrat in drepturi deja! ANM a anuntat Cod galben de ninsori abundente Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis alerta meteo. Este Cod galben de ninsori abundente, vant puternic .

Avertizare ANM: Ninsori, intensificari ale vantului si polei. Zonele afectate din tara

ANM a emis o avertizare de ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte, polei, in intervalul 07 decembrie, ora 14:00 08 decembrie, ora 10:00. Avertizare ANM: Ninsori,.

Avertizare meteo de vreme severa in sudul tarii. Meteorologii anunta ninsori si polei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare privind ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei, valabila in toata tara incepand de astazi, 7 decembrie de la ora 14, pana marti 8 decembrie, ora 10.

ANM: Atentionare nowcasting de cod galben in Bucuresti si inca sapte judete. Ploi, burnita, polei si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de ultim moment, luni seara, valabile in patrujudete din Muntenia, in municipiul Bucuresti, Teleormansi in Caras-Severin si.

Avertizare meteo: Cod galben de ploaie si polei in Baragan

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, avertizari nowcasting cod galben de ploaie si polei, valabile in orele urmatoare in patru judete si municipiul Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )