Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alerta meteo! Ninsori abundente in 14 judete

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Ninsori abundente in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou Cod galben de ninsori abundente, valabil in 14 judete din Romania. Noua avertizare va fi in vigoare de miercuri ora 17. 00 pana vineri ora 15:00. Meteorologii au transmis si o informare de ploi si vant pentru sudul, estul si centrul tarii. continuă pe Antena3

Avertizare meteo: Ninsori abundente si viscol in 14 judete Ploi si polei in sudul, estul si centrul tarii pana vineri

Meteorologii au emis miercuri o noua avertizare Cod galben de ninsori abundente pentru 14 judete, incepand de la ora 17. 00 si pana vineri l ora 15. in sudul, estul si centrul tarii se vor inregistra ploi si vant puternic.

Alerta meteo ANM. Iarna si-a intrat in drepturi. Cod galben de ninsori abundente

Vin vesti rele de la meteorologii de la ANM: a fost emisa alerta meteo de COD GALBEN de ninsori abundente. E clar, iarna si-a intrat in drepturi deja! ANM a anuntat Cod galben de ninsori abundente Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis alerta meteo. Este Cod galben de ninsori abundente, vant puternic .

Cod galben de ninsori abundente in mai multe zone ale tarii: Atentionarea meteorologica este valabila pana vineri, la ora 15.00 (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de ninsori abundente, intensificari ale vantului, viscol si ploi pentru 14 judete din centrul si sud-vestul tarii, valabila de.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: ninsori in multe judete din tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Conform meteorologilor, avem parte de o alerta meteo serioasa de vreme rea. Ninsorile isi vor face astfel aparitia in cele mai multe zone din tara. Alerta meteo ANM. Ninsorile cuprind Romania Meteorologii avertizeaza ca iarna nu mai are deloc rabdare si-si intra serios .

Alerta meteo ANM. Vin ninsorile abundente si viscolul. Iarna pune stapanire pe Romania

Alerta meteo ANM, azi, 6 decembrie. Vin ninsori abundente si viscol la munte. Ger in estul Transilvaniei. La Toplita si Joseni termometrele vor arata -14 grade Celsius. Atentionari nowcasting ANM. Meteo: vin ninsorile abundente si viscolul Vremea se raceste astazi in sud si in est, pe unde ramanem cu atmosfera inchisa. in restul teritoriului, avem .

Alerta meteo ANM. Iarna continua sa faca ravagii in Romania. Cod galben de intemperii

Am inceput saptamana cu vreme foarte rece si o continuam in acelasi ritm, aceasta mentinandu-se inchisa, in special in sudul si estul teritoriului, unde local vor fi precipitatii mixte si sub forma de ploaie. La munte, indeosebi in Carpatii Orietali si Meridionali, vor fi cu precadere ninsori, trecator viscolite, si va continua sa se depuna .

Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol in Carpatii Meridionali si de Curbura. Unde va ploua insemnat

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol, in Carpatii Meridionali si de Curbura, incepand de miercuri seara si pana vineri dupa-amiaza. in sudul Banatului, nordul Olteniei si al Munteniei, sud-estul Moldovei sunt prognozate ploi insemnate cantitativ.

Alerta ANM! Ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei! Prognoza speciala pentru Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte, polei, in intervalul 07 decembrie, ora 14:00 08 decembrie, ora 10:00, in Oltenia, sudul Banatului si local in Muntenia, precum si in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si de Curbura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )