Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cod galben de ninsori abundente in mai multe zone ale tarii: Atentionarea meteorologica este valabila pana vineri, la ora 15.00 (FOTO)

B1 B1,
Cod galben de ninsori abundente in mai multe zone ale tarii: Atentionarea meteorologica este valabila pana vineri, la ora 15.00 (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de ninsori abundente, intensificari ale vantului, viscol si ploi pentru 14 judete din centrul si sud-vestul tarii, valabila de. continuă pe B1

Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol in Carpatii Meridionali si de Curbura. Unde va ploua insemnat

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol, in Carpatii Meridionali si de Curbura, incepand de miercuri seara si pana vineri dupa-amiaza. in sudul Banatului, nordul Olteniei si al Munteniei, sud-estul Moldovei sunt prognozate ploi insemnate cantitativ.

Alerta meteo ANM. Iarna si-a intrat in drepturi. Cod galben de ninsori abundente

Vin vesti rele de la meteorologii de la ANM: a fost emisa alerta meteo de COD GALBEN de ninsori abundente. E clar, iarna si-a intrat in drepturi deja! ANM a anuntat Cod galben de ninsori abundente Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis alerta meteo. Este Cod galben de ninsori abundente, vant puternic .

Restrictiile anti-COVID-19, relaxate in mai multe regiuni ale Italiei

Restrictiile anti-COVID-19 au fost relaxate duminica in mai multe regiuni din Italia, in special datorita reducerii presiunii pe spitale si a stabilizarii curbei infectarilor, anunta AFP.

Avertizare meteo: Ninsori abundente si viscol in 14 judete Ploi si polei in sudul, estul si centrul tarii pana vineri

Meteorologii au emis miercuri o noua avertizare Cod galben de ninsori abundente pentru 14 judete, incepand de la ora 17. 00 si pana vineri l ora 15. in sudul, estul si centrul tarii se vor inregistra ploi si vant puternic.

Alerta meteo! Ninsori abundente in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou Cod galben de ninsori abundente, valabil in 14 judete din Romania. Noua avertizare va fi in vigoare de miercuri ora 17. 00 pana vineri ora 15:00. Meteorologii au transmis si o informare de ploi si vant pentru sudul, estul si centrul tarii.

Cod galben de vreme rea in opt judete ale tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic, ninsori abundente si viscol in Carpat.

ANM: Cod galben de vant puternic, ceata densa, si depuneri de polei in 15 judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari imediate de cod galben, valabile in 15 judete din tara. Fenomenele vizate suntintensificari ale vantului in rafale puternice, ceata densa, chiciura, burnita.

Alerta meteo ANM. Iarna continua sa faca ravagii in Romania. Cod galben de intemperii

Am inceput saptamana cu vreme foarte rece si o continuam in acelasi ritm, aceasta mentinandu-se inchisa, in special in sudul si estul teritoriului, unde local vor fi precipitatii mixte si sub forma de ploaie. La munte, indeosebi in Carpatii Orietali si Meridionali, vor fi cu precadere ninsori, trecator viscolite, si va continua sa se depuna .

Cod galben de vreme rea, miercuri dimineata, in 12 judete: Care sunt zonele afectate de ceata, polei si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 12 judete se afla, miercuri dimineata, sub atentionari nowcasting cod galben de vreme rea. Cod galben de vreme rea in 12 judete ale tar.

ANM: Atentionare nowcasting de cod galben in Bucuresti si inca sapte judete. Ploi, burnita, polei si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de ultim moment, luni seara, valabile in patrujudete din Muntenia, in municipiul Bucuresti, Teleormansi in Caras-Severin si.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )