Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara

Playtech Playtech,
Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de cod galben si o avertizare de cod portocaliu. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara. Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate si zonele vizate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben in trei judete din . continuă pe Playtech

Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia - Update

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

ALERTA METEO Codurile rosu si portocaliu de vant in mai multe judete din tara, extinse pana luni, ora 18:00

O noua avertizare de Coduri rosu si portocaliu de vant in mai multe judete din tara vine de la meteorologi, dupa cea emisa duminica seara. Vantul va sufla puternic la munte, dar si in Oltenia, Muntenia, Moldova, Dobrogea si Transilvania, depasind 100 kmh.

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

Mai multe zile libere de la stat pentru romani. Proiectul de lege a fost votat in Parlament

Vesti bune pentru romani: ii asteapta mai multe zile libere! Proiectul de lege a fost deja votat in Parlament. Ce detaliu aduce beneficii enorme anumitor categorii? Mai multe zile libere pentru romani Romanii au parte de mai multe zile libere! Este vorba despre cei care sunt de alta religie. in functie de religia fiecaruia se .

PSD ar fi platit un elicopter privat sa-l duca pe Liviu Dragnea pe Insula Belina Pilot, in fata instantei: L-am transportat de mai multe ori

Un pilot a relatat marti, la Tribunalul Bucuresti, ca l-a transportat de mai multe ori pe Liviu Dragnea cu un elicopter pe insula Belina, in baza unui contract incheiat cu PSD.

Locatarii unui bloc din Vaslui, evacuati in urma unui incendiu izbucnit la panoul electric de pe casa scarii. Mai multe persoane, intoxicate cu fum

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui si Serviciul Judetean de Ambulanta intervin la un bloc de locuinte din apropierea Garii Vaslui, unde mai multi locatari au fost intoxicati cu fum.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Mai multe persoane, plasate in carantina sau izolate la domiciliu Un italian, care a fost in Romania in februarie, a fost diagnosticat cu coronavirus

Persoanele care vin din Italia sau care au venit recent din zonele afectate de coronavirus sunt plasate in carantina sau sunt izolate la domiciliu in contextul epidemiei de coronavirus care a atins Europa. Un iatalian de 71 de ani recent intors din Romania in Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost in tara noastra in perioada 18-22 februarie. Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a spus ca riscul ca italianul diagnosticat cu coronavirus sa fi fost contagios in perioada in care s-a aflat in Romania este foarte mic, dar socrii italianului infectat cu virusul Covid-19, izolati la domiciu, in Gorj. 35: Socrii italianului infectat cu virusul Covid-19, izolati la domiciu, in Gorj18. 45: 11 profesori din Corabia, judetul Olt, care au revenit in tara luni, dupa ce au fost la Carnavalul de la Venetia, au fost izolati la domiciu.

Digi a anuntat venituri record, de 1.2 miliarde de euro pe 2019, si cresteri pe mai multe segmente

Veniturile din 2019 ale companiei Digi Communications N. , cu operatiuni in Romania, Ungaria, Spania si Italia au ajuns la aproximativ 1. 2 miliarde de euro, potrivit raportului financiar preliminar neauditat, publicat pe 21 februarie 2020.

Cursurile de la mai multe universitati din tara, suspendate de teama coronavirusului

Activitatea mai multor universitati din tara va fi suspendata pe fondul temerilor ca epidemia de coronavirus, asa-zisul Covid-19, s-ar putea raspandi si in Romania. Avand in vedere actualul context.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )