Libnet.ro
UNICEF

22:00

Avertizari MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avertizari MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizari pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia. In Germania se anunta temperaturi care pot ajunge pana la 40 de grade, iar in Croatia este in vigoare un cod rosu de canicula. continuă pe Wall-Street Ro

Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Germania si in Croatia ca in aceste tari sunt in vigoare coduri meteo de.

Avertizari MAE pentru romanii care calatoresc in Germania, Italia si Croatia

MAE a emis avertizari pentru romanii care calatoresc in Germania, Italia si Croatia, anuntand ca in Germania vor fi inregistrate temperaturi care pot ajunge pana la 40 de grade, in Italia circulatia este afectata de explozia de la Bologna, in timp ce in Croatia este varf de sezon si este posibil ca traficul sa se desfasoare cu dificultate, fiind totodata in vigoare si un cod rosu de canicula pentru regiunile Knin, Rijeka, Split, Dubrovnik.

Sfaturile lui Mugur Isarescu pentru romanii care vor sa-si ia credite

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ii indeamna pe romanii care vor sa-si ia credite sa-si faca socotelile foarte atent inainte. El a mai spus ca oamenii nu sunt obligati sa-si ia credite, dar odata ce.

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. ROBOR la trei luni scade semnificativ

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

Noi precizari ale Primariei Capitalei despre vacantele n Grecia pentru seniori. Care este costul pentru fiecare participant / Au fost ocupate toate locurile, nu se mai primesc nscrieri

Primaria Capitalei spune ca suma totala a proiectului La pas prin taramul legendar al Greciei este de 1. 000 lei si nu de 1. 650 lei, asa cum a fost initial prezentat in spatiul public, subliniind, totodata, si ca pentru fiecare participant, costul este de 334 euro.

Bangladesh: Guvernul ia n calcul introducerea pedepsei capitale pentru cei care fac accidente rutiere soldate cu morti

Guvernul din Bangladesh va analiza luni un amendament ce propune introducerea pedepsei cu moartea in cazul accidentelor rutiere cauzatoare de decese, a declarat un oficial, in contextul in care zeci de mii de elevi si studenti protesteaza dupa ce doi adolescenti au fost calcati de un autobuz.

Mihai Voropchievici: Pericol mare pentru cei care nu au in componenta numelui cifra 7, respectiv literele G, P, Y!!

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, ca oamenii care nu au .

Mesajul naucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD

Preotul din Cluj care anul trecut spunea ca UNTOLD e inchinat lui Satan socheaza din nou, cu un nou mesaj adresat celor care se afla zilele acestea la festivalul din Cluj-Napoca. UNTOLD are loc in perioada 2-5.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )