Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avicii prezinta videoclipul emotionant al piesei Hey Brother feat. Dan Tyminski!

Devorator Monden Devorator Monden,
Avicii prezinta videoclipul emotionant al piesei Hey Brother feat. Dan Tyminski!

Hey Brother, in colaborare cu Dan Tyminski, este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al DJ-ului suedez, intitulat True, material lansat in luna septembrie a acestui an. Pe noua decembrie Avicii a incarcate pe contul sau Vevo videoclipul oficial al noului single. Dupa petrecerile, distractia si voia buna din clipurile pieselor . continuă pe Devorator Monden

Avicii dezvaluie un sneek peak al clipului piesei Hey Brother feat. Dan Tyminski! Vezi aici cum arata!

Hey Brother, cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al DJ-ului suedez, True, va beneficia de un videoclip oficial a carui premiera va avea loc luni, noua decembrie. Acest lucru a fost confirmat prin intermediul unui teaser incarcat pe pagina de Vevo a lui Avicii. Conform primelor imagini, putem observa ca mesajul .

Daft Punk au lansat videoclipul piesei Instant Crush feat. Julian Casablancas!

Noul single al duo-ului francez, in colaborare cu solistul formatiei The Strokes, este extras de pe mult aclamatul album Random Access Memories, lansat anul acesta in mai. Instant Crush beneficiaza acum si de un videoclip oficial care urmareste o poveste de dragoste dintre doua papusi. Colaboratorul Julian Casablancas apare intruchipat in rolul baiatului papusa care .

The Fray prezinta videoclipul piesei Love Dont Die + coperta si tracklistul viitorului album Helios!

Nu numai ca membrii formatiei americane ne ofera clipul celui mai recent single al lor, The Fray au dezvaluit in urma cu cateva ore si titlul, coperta si tracklistul oficial al celui de-al patrulea album din cariera lor, Helios. Compusa de insusi solistul Isaac Slade, piesa Love Dont Die beneficiaza de un videoclip simplu care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )