Libnet.ro
UNICEF

16:30

Daft Punk au lansat videoclipul piesei Instant Crush feat. Julian Casablancas!

Devorator Monden Devorator Monden,
Daft Punk au lansat videoclipul piesei Instant Crush feat. Julian Casablancas!

Noul single al duo-ului francez, in colaborare cu solistul formatiei The Strokes, este extras de pe mult aclamatul album Random Access Memories, lansat anul acesta in mai. Instant Crush beneficiaza acum si de un videoclip oficial care urmareste o poveste de dragoste dintre doua papusi. Colaboratorul Julian Casablancas apare intruchipat in rolul baiatului papusa care . continuă pe Devorator Monden

De ce noul clip Daft Punk este considerat uimitor?

Duo-ul francez Daft Punk tocmai a lansat clipul la piesa Instant Crush, o colaborare cu Julian Casablancas, iar clipul dovedeste ca nu este nevoie de oameni pentru a crea o capodopera. Video-ul este tragic si ciudat si spune povestea de dragoste dintre doua manechine dintr-un muzeu.

Emotiile si nostalgia ii coplesesc pe Sweet Sorrow in videoclipul piesei Again And Again feat. Park Ji Yoon!

Im Ho Jin, Song Woo Jin, Kim Young Woo si Sung Jin Hwan, cunoscuti pe scurt ca Sweet Sorrow, si-au lansat de curand cel mai nou videoclip, pentru frumoasa balada Again And Again. Piesa reprezinta o colaborare cu cantareata Park Ji Yoon. In ton cu anotimpul rece care ne-a luat cu asalt, videoclipul piesei Again .

Funny! HEYNE se indragosteste de al sau James Bond in videoclipul piesei Love 007!

Simpatica cantareata sud-coreeana ne face cunostinta in cadrul noului sau videoclip cu chipesul sau James Bond, in versiunea asiatica evident!HEYNE si-a lansat pe cinci decembrie clipul piesei Love 007 prin intermediul contului de Youtube al Loen Entertainment. Videoclipul, cu aluzie mai mult decat evidenta la celebra serie James Bond, o prezinta pe HEYNE drept o .

EXO raspandesc magia Craciunului in videoclipul piesei Miracles In December!

Asa cum ne-au promis, baietii de la EXO ne vor bucura sarbatorile de iarna cu noile lor piese care vor fi incluse pe primul album de Craciun al formatiei, intitulat Miracles In December, care va fi lansat pe noua decembrie. Pentru moment membrii EXO ne ofera videoclipul oficial al piesei care da titlul albumului, Miracles .

HOT! Britney Spears prezinta noi imagini din videoclipul piesei Perfume! Vezi aici un scurt teaser!

Saptamana viitoare vom avea ocazia sa ne delectam cu intreg videoclipul piesei Perfume, cel de-al doilea single extras de pe noul album al divei, Britney Jean, care a fost lansat pe trei decembrie. Anuntul a fost facut prin intermediul unui post de pe retelele de socializare in cadrul caruia artista a dezvaluit si un prim .

Avicii dezvaluie un sneek peak al clipului piesei Hey Brother feat. Dan Tyminski! Vezi aici cum arata!

Hey Brother, cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al DJ-ului suedez, True, va beneficia de un videoclip oficial a carui premiera va avea loc luni, noua decembrie. Acest lucru a fost confirmat prin intermediul unui teaser incarcat pe pagina de Vevo a lui Avicii. Conform primelor imagini, putem observa ca mesajul .

HOT! Andra lanseaza videoclipul piesei Atata timp cat ma iubesti ft. Marius Moga!

Andra lanseaza azi un nou videoclip, pentru single-ul Atata timp cat ma iubesti, interpretat impreuna cu Marius Moga, cel care a produs si piesa. Videoclipul Atata timp cat ma iubesti a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul .

HOT! Britney Spears prezinta 2 noi teasere pentru videoclipul piesei Perfume!

Maine, 10 decembrie, cantareata Britney Spears ne va oferi cel mai nou videoclip al sau, pentru piesa Perfume, extrasa ca single oficial de pe recent lansatul album Britney Jean. Dupa ce a dezvaluit un prim teaser pe pagina sa de Vevo, diva americana si-a mai incantat fanii cu doua sneek peak-uri postate pe contul sau .

The Fray prezinta videoclipul piesei Love Dont Die + coperta si tracklistul viitorului album Helios!

Nu numai ca membrii formatiei americane ne ofera clipul celui mai recent single al lor, The Fray au dezvaluit in urma cu cateva ore si titlul, coperta si tracklistul oficial al celui de-al patrulea album din cariera lor, Helios. Compusa de insusi solistul Isaac Slade, piesa Love Dont Die beneficiaza de un videoclip simplu care .

40 si Lim Jeong Hee canta despre durere in videoclipul piesei Like A Movie!

Compozitorul si cantaretul geniu, asa cum a fost catalogat 40, revine in atentia noastra cu o noua piesa, intitulata LikeA Movie, interpretata in duet cu cantareata Lim Jeong Hee. Asa cum era de asteptat, o astfel de balada sfasietoare beneficiaza de un videoclip la fel de trist care a avut premiera pe contul de Youtube .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )