Libnet.ro
UNICEF

00:06

Avioanele MiG 29 modernizate sunt mai ieftine decat aeronavele F-16

România Liberă România Liberă,
Avioanele MiG 29 modernizate sunt mai ieftine decat aeronavele F-16

Ucraina vrea sa-si modernizeze avioanele sale de lupta MiG 29, iar partenerul ales pentru acest prog. continuă pe România Liberă

Business report: Telekom scumpeste abonamentele din octombrie. Unele se dubleaza; Liberty Steel vrea sa investeasca 200 mil. euro la Galati. Perspectivele de crestere din Romania sunt mai bune decat in restul Europei

Taxe impotriva bicicletelor ieftine. China nu scapa de taxele europene pentru biciclete. Uniunea Europeana a prelungit cu inca 5 ani aplicarea taxelor pentru. Zacamantul din tara vecina care va transforma Europa intr-o putere mondiala. Si Romania isi redeschide minele pentru cel mai cautat metal al viitorului. Geologii au inceput sa exploreze dealurile din apropierea.

Divortul la romani, in statistici: cine sunt mai ambitiosi, barbatii sau femeile

Institutul National de Statistica a publicat o serie de statistici interesante legate de divort in familiile de romani. Din pacate, nu sunt imbucuratoare. Cei de la Hotnews au prelucat un raport detaliat al Institutului National de Statistica pe marginea ratei divorturilor din tara noastra. Indiferent ce imagine ti-ai format pe marginea acestui subiect pornind de .

Liderul senatorilor ALDE: Nu vad de ce sunt mai frecventabili Ponta-Tudose-limbric decat Dancila-Teodorovici-Fifor!

Liderul senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, spune ca nu intelege trecerea brusca pe care ALDE a savarsit-o in doar o saptamana de la a incerca sa dea un suflu nou guvernarii, la iesirea de la guvernare si indreptarea catre o socanta fuziune cu Ponta-Tudose-si-un-limbric. Zamfir mai afirma ca nici el si nici colegi cu greutate in ALDE nu au fost consultati si sugereaza ca Mircea Diaconu ar putea fi sustinut pentru alegerile prezidentiale fara a fi nevoie de o alianta intre ALDE si partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, vazut drept un instrument al statului paralel.

Pericol mai mare decat incalzirea globala: rezistenta la antibiotice

Lumea este pandita de pericole majore mai putin expuse luminii reflectoarelor. Autoritatile sanitare din Marea Britanie au lansat un avertisment sustinand ca rezistenta la antibiotice, fenomen in plina expansiune, devine mai periculos pentru omenire decat incalzirea globala! .

GABRIELA FIREA: Nu am inteles de ce Mircea Diaconu e mai valoros decat Tariceanu

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, sambata, ca nu intelege de ce Mircea Diaconu este mai valoros din punct de vedere tactic decat Calin Popescu Tariceanu si nu intelege de ce liderul ALDE nu mai candideaza la alegerile prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )