Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA: Nu am inteles de ce Mircea Diaconu e mai valoros decat Tariceanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Nu am inteles de ce Mircea Diaconu e mai valoros decat Tariceanu

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, sambata, ca nu intelege de ce Mircea Diaconu este mai valoros din punct de vedere tactic decat Calin Popescu Tariceanu si nu intelege de ce liderul ALDE nu mai candideaza la alegerile prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA: Pentru o femeie in politica e mai greu

Primarul general, Gabriela Firea, lider al PSD Bucuresti, afirma ca pentru femei este mai greu sa se implice in activitatea politica, deoarece erorile vestimentare sau gramaticale sunt mai usor trecute cu vederea in cazul barbatilor.

GABRIELA FIREA: Pentru o femeie in politica e mai greu

Primarul general, Gabriela Firea, lider al PSD Bucuresti, afirma ca pentru femei este mai greu sa se implice in activitatea politica, deoarece erorile vestimentare sau gramaticale sunt mai usor trecute cu vederea in cazul barbatilor, informeaza Agerpres.

Gabriela Firea nu intelege de ce e mai valoros tactic decat Tariceanu Mircea Diaconu

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, sambata, ca nu intelege de ce Mircea Diaconu este ma.

Firea: il stimez ca actor pe Mircea Diaconu, dar ca om politic Tariceanu e cu zece etaje mai sus

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, sambata, ca nu intelege de ce Mircea Diaconu este mai valoros din punct de vedere tactic decat Calin Popescu Tariceanu si nu intelege de ce liderul ALDE nu mai candideaza la alegerile prezidentiale.

Mircea Diaconu: `Ce e aia calitate morala, mai ales daca esti presedinte. Sunt obligat sa vorbesc cu toti oamenii din tara, de la puscarias, la academician` Cum raspunde acuzatiilor ca ar fi folosit (VIDEO)

Mircea Diaconu, candidatul independent sprijinit de ALDE si Pro Romania, crede ca un presedinte trebuie sa poarte discutii cu fiecare om din tara, si nu sa-i imparta dupa calitati morale sau pregatire.

Mircea Diaconu nu este de acord ca Presedintele Romaniei sa stea la Cotroceni: `Locul lui este unde vreti, intr-un sediu, dar nu intr-un Palat Regal. Omul suporta cel mai greu prea-binele si prea-raul` (VIDEO)

Mircea Diaconu, candidatul independent sprijinit de Pro Romania si ALDE in cursa prezidentiala, crede ca locul Presedintelui Romaniei nu este la Cotroceni, care este la baza un Palat Regal, ci in orice alt.

Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu: imbracat ca un boschetar din Cismigiu! Nu e pentru golani!

Traian Basescu l-a atacat pe Mircea Diaconu, candidat sprijinit de ALDE si Pro Romania la prezidentiale, spunand ca si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia culturala a cladirii istorice, chiar daca a fost imbracat ca si cum ar fi un boschetar din Cismigiu. Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu .

Gabriela Firea trage un semnal de alarma: Nu cred ca presedintele ar lasa tara intr-o situatie ca guvernul sa nu mai faca sedinte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, considera ca Executivul aflat in prezent la Palatul Victoria este unul legal, pentru ca a fost votat de o majoritate parlamentara in.

OCTAVIAN POPA: ALDE incepe strangerea semnaturilor pentru sustinerea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Organizatia judeteana ALDE Tulcea va incepe, sambata, sa stranga semnaturi pentru sustinerea candidaturii independente la Presedintia Romaniei a lui Mircea Diaconu, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei, Octavian Popa.

TVR a inlocuit filmele cu Mircea Diaconu, acum candidat la prezidentiale, programate pentru weekend. PACALA SE iNTOARCE!

Televiziunea publica a decis sa inlocuiasca cele doua filme cu Mircea Diaconu, programate pentru weekend, cu filmele Pacala si Pacala se intoarce, anunta paginademedia. ro. Programarea celor doua.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )