Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pericol mai mare decat incalzirea globala: rezistenta la antibiotice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pericol mai mare decat incalzirea globala: rezistenta la antibiotice

Lumea este pandita de pericole majore mai putin expuse luminii reflectoarelor. Autoritatile sanitare din Marea Britanie au lansat un avertisment sustinand ca rezistenta la antibiotice, fenomen in plina expansiune, devine mai periculos pentru omenire decat incalzirea globala! . continuă pe Ziarul Bursa

incalzirea globala a devenit o urgenta medicala pentru umanitate: ce spun doctorii

Daca ai trait vreodata cu impresia ca incalzirea globala nu te afecteaza pe tine personal, mai multe asociatii importante de medici au confirmat ca te inseli. Schimbarea climatica a.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

VIDEO Fundatie: Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare deversare de excremente din ultimii 10 ani. Se stie ca nu mai reactioneaza nimeni

Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani, acuza Fundatia Snagov, adaugand ca acest lucru s-a intamplat si pentru ca acum) se stie ca nu mai reactioneaza nimeni.

Nicu Popescu: Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al DCFTA

Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al Acordului de Asociere, implicit al Acordului de Liber Schimb, dintre cele trei tari semnatare din Parteneriatul Estic. Ministrul afacerilor externe si integrarii europene, Nicu Popescu, a scris pe Facebook, citat de IPN, ca in perioada 2013-2018, Republica Moldova a beneficiat de prevederile DCFTA in proportie de 60%, Ucraina 20%, iar Georgia 9%.

Record de Guinness Book, stabilit in Romania. Cel mai mare mozaic din baloane, format din oameni

Recordul mondial pentru cel mai mare mozaic de baloane format din oameni a fost stabilit la Constanta de HOSPICE Casa Sperantei, cel mai mare centru de ingrijiri paliative din Romania.

Pesta porcina a explodat in Ialomita, cu 18 focare active. Unde este cel mai mare pericol

Dupa ce, la jumatatea lunii iulie, pesta porcina a explodat din nou in judetul Ialomita, pe zi ce trece tot mai multe localitati sunt cuprinse de boala.

O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica. Tarife cu 70% mai mici decat in varf de sezon

O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica, 1 septembrie. Turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 50 si 140 de lei pe zi incepand cu 1 septembrie pana in 30 septembrie, transmite Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

GABRIELA FIREA: Nu am inteles de ce Mircea Diaconu e mai valoros decat Tariceanu

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, sambata, ca nu intelege de ce Mircea Diaconu este mai valoros din punct de vedere tactic decat Calin Popescu Tariceanu si nu intelege de ce liderul ALDE nu mai candideaza la alegerile prezidentiale.

Business report: Telekom scumpeste abonamentele din octombrie. Unele se dubleaza; Liberty Steel vrea sa investeasca 200 mil. euro la Galati. Perspectivele de crestere din Romania sunt mai bune decat in restul Europei

Taxe impotriva bicicletelor ieftine. China nu scapa de taxele europene pentru biciclete. Uniunea Europeana a prelungit cu inca 5 ani aplicarea taxelor pentru. Zacamantul din tara vecina care va transforma Europa intr-o putere mondiala. Si Romania isi redeschide minele pentru cel mai cautat metal al viitorului. Geologii au inceput sa exploreze dealurile din apropierea.

Un vlogger roman a mers la Cernobil. Cum arata zona celui mai mare accident nuclear din istoria omenirii - VIDEO

Ai avea curajul sa vizitezi Cernobil, celebrul serial. Tragedia din 1986 a atras atentia asupra locului. Sunt tot mai multi doritori, curiosi sa descopere misterele de acolo. Oana Portase a stat de vorba cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )