Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un avion al companiei Tarom nu a putut decola de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice

B1 B1,
Un avion al companiei Tarom nu a putut decola de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice

Un avion al companiei Tarom nu a putut decola, miercuri, de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice. Membrii echipajului au luat decizia de a nu incepe manevrele de decolare in timp ce avionul rula pe. continuă pe B1

Un avion al Tarom nu a putut decola de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice

Un avion al companiei Tarom nu a putut decola, miercuri, de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice, membrii echipajului aflat la bord luand decizia de a nu incepe manevrele de decolare in timp ce avionul rula pe pista.

Un avion al Tarom nu a putut decola, din cauza unor probleme tehnice, de pe aeroportul din Iasi.

Un avion al Tarom nu a putut decola, miercuri, de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice, informeaza Mediafax. Membrii echipajului aflat la bord au luat decizia de a nu incepe manevrele de decolare in timp ce avionul rula pe pista. Avionul urma sa decoleze la ora 14. 20 de pe aeroportul din Iasi, cu destinatia Bucuresti, insa membrii echipajului au decis ca aparatul sa ramana la sol si sa amane decolarea, dupa ce au fost semnalate niste probleme tehnice. Avionul a inceput sa .

Un avion s-a intors de urgenta pe aeroportul din Minneapolis dupa ce carcasa unuia dintre motoare a explodat (FOTO)

Un avion s-a intors de urgenta pe aeroportul din minneapolis dupa ce carcasa unui dintre motoarele aeronavei a explodat, potrivit Daily Mail. Unul dintre pasagerii avionului a facut o fotografie in care se observa.

Elev injunghiat in fata unui liceu din Iasi

Un elev de 14 ani a fost injunghiat chiar in fata unui liceu din Iasi, sub ochii colegilor de clasa. Agresorul este un tanar de 18 ani cu care elevul avea un conflict mai vechi. Cei doi s-au certat timp de.

Un barbat din Iasi a fost CONDAMNAT la inchisoare pe VIATA dupa ce a omorat in bataie un baietel de cinci ani

Un barbat de 35 de ani a fost condamnat la inchisoare pe viata de magistratii Tribunalului Iasi, fiind acuzat ca in iulie 2013 l-a ucis in bataie pe copilul de cinci ani al concubinei sale. Anchetatorii.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )