Libnet.ro
UNICEF

22:30

Avion fantoma pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Avion fantoma pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila

In Romania, primii oameni din stat nu au la dispozitie o aeronava cu care sa se deplaseze in strainatate. Avionul demnitrarilor a ramas la stadiul de proiect dupa ce ultimul a fost vandut. continuă pe Antena3

Replica lui Liviu Dragnea pentru Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bacau, ca vizita in Israel a premierului Viorica Dancila si a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este plina de ciudatenii, fara mandat si il.

Dragnea pregateste LOVITURA DECISIVA pentru Klaus Iohannis! DETALII despre URIASUL miting pro-PSD! 12.000 de oameni, doar la SIBIU

Marele miting pro-PSD, anuntat pe 15 aprilie, la o sedinta a conducerii partidului, va avea loc pe 19 mai, potrivit unor surse din interiorul partidului citate de turnulsfatului. ro. Social-democratii din Sibiu.

Flashomb Va vedem din Sibiu, pentru a 124-a zi: Sibienii au cerut demisia premierului Viorica Dancila

Cateva zeci de persoane au participat sambata, pentru a 124-a zi consecutiv, la un protest mut in fata sediului PSD din Sibiu, cerand demisia din functie a premierului Viorica Dancila. Membrii asociatiei Va vedem din Sibiu spun ca vor fi solidari cu presedintele Klaus Iohannis si se vor asigura, impreuna, ca Romania va ramane o tara europeana.

Flashmob Va vedem din Sibiu, pentru a 124-a zi: Sibienii au cerut demisia premierului Viorica Dancila

Cateva zeci de persoane au participat sambata, pentru a 124-a zi consecutiv, la un protest mut in fata sediului PSD din Sibiu, cerand demisia din functie a premierului Viorica Dancila. Membrii asociatiei Va vedem din Sibiu spun ca vor fi solidari cu presedintele Klaus Iohannis si se vor asigura, impreuna, ca Romania va ramane o tara europeana.

Presedintele Klaus Iohannis o acuza pe Dancila ca nu respecta Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut joi demisia premierului Viorica Dancila, precizand ca aceasta nu a inteles obligatiile ce ii revin conform juramantului depus la investirea in functie si nu face altceva decat sa execute ordinele de partid.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului. Ce (n-)a facut Viorica Dancila

In declaratia de presa sustinuta la ora 11:00, Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca retrage increderea acordata guvernului condus de Viorica Dancila. in ultimele zile, un conflict din ce in ce mai puternic s-a conturat intre Klaus Iohannis si guvernul condus de Viorica Dancila, ecuatie din care Liviu Dragnea nu lipseste, asa cum te asteptai.

Vizita n Israel: Viorica Dancila i-a transmis presedintelui israelian ca a propus un ambasador al Romniei, nsa decizia depinde de Klaus Iohannis/ Liviu Dragnea a vorbit despre accelerarea consultarilor interne pentru mutarea ambasadei la Ierusalim

Seful PSD Liviu Dragnea, aflat in vizita oficiala din Israel in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a vorbit cu presedintele israelian Reuven Rivlin despre accelerarea consultarilor interne cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Presedintele israelian a salutat aceasta decizie, mai arata Guvernul. La randul sau, Viorica Dancila i-a transmis lui Rivlin ca a propus un ambasador al Romaniei in Israel, insa decizia de numire apartine lui Klaus Iohannis. Propunerea ar fi Monica Gheorghita, in prezent secretar de stat in Ministerul de Externe, potrivit unor informatii din presa.

Europarlamentar roman: Viorica Dancila, cea mai mare jignire pe care a avut-o Romania de la Revolutie

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat vineri, in contextul cererii presedintelui de a-si prezenta demisia Viorica Dancila, ca aceasta a fost instalata la Guvern cu complicitatea dintre Klaus Iohannis si.

Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila. Retrag increderea acordata premierului Viorica Dancila, a tinut sa precizeze seful statului, punand accent pe nevoia de consultare intre cele doua institutii.

Premierul Viorica Dancila refuza intalnirea programata cu Klaus Iohannis. MOTIVELE pentru care a luat aceasta decizie (VIDEO)

UPDATE: Klaus Iohannisva face declaratii de presa la ora 11, ora la care ar fi trebuit sa inceapa intalnirea cu Viorica Dancila. Premierul i-a transmis oficial presedintelui ca nu se va mai prezenta la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )