Libnet.ro
UNICEF

15:00

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Antena3 Antena3,
Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu vorbeste in cartea Ne vorbeste Parintele Justin despre o serie de lucruri care fac rau natiei noastre. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. continuă pe Antena3

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Cel mai mare fond suveran din lume va creste investitiile in Marea Britanie, indiferent de rezultatul Brexitului

Cel mai mare fond suveran de investitii priveste dincolo de efectele negative imediate ale Brexitului si pariaza pe Marea Britanie si in viitor, scrie Business Insider.

MAREA BRITANIE: Migratia neta din afara UE este la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Migratia neta in Marea Britanie din tarile in afara UE a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani, a informat Biroul National de Statistica, scrie BBC. Datele arata ca migratia neta a cetatenilor din afara UE pentru anul 2018 este 261. 000 de persoane, cel mai mare numar din 2004 pana in prezent.

Caru' cu vedete: Michael Bolton cnta n Romnia, n doua concerte; Cine este cel mai bine vndut cntaret al anului 2018; Oana Zavoranu, fara sutien. Prima aparitie la TV dupa ce si-a scos silicoanele

Mara Banica, diagnosticata cu o afectiune chinuitoare: Schiopatam, imi intra un cutit la fiecare pas. Probleme de sanatate nu ii dau pace jurnalistei Mara Banica. Ea a facut marturisiri despre afectiunea chinuitoare cu care a fost diagnosticata si a vorbit de cat de greu suporta uneori durerile. Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral! Cum se simte Dylan din Beverly Hills, 90210. Luke Perry, cunoscut pentru rolurile sale din seriale populare precum Beverly Hills, 90210 sau Riverdale, a suferit joi un accident vascular cerebral destul de grav, fiind.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Piesa cu cel mai mare succes la public vine in Baragan. Take, Ianke si Cadir se joaca vineri, 1 martie, la Casa de Cultura

Ziua de vineri, 1 Martie, este dedicata Ateneului din Iasi, care vine la Slobozia, la Casa de Cultura, cu doua piese de teatru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )