Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avocata lui Liviu Dragnea, acasa la liderul PSD

Antena3 Antena3,
Avocata lui Liviu Dragnea, acasa la liderul PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a ajuns luni dupa-amiaza acasa la liderul PSD. Flavia Teodosiu a incercat sa evite intrebarile puse de jurnalisti. Lasati-ma in pace ca nu stiu ce sa va raspund,. continuă pe Antena3

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

VIDEO Korodi: Comunitatea maghiara nu-l simpatizeaza pe Liviu Dragnea / Ce spune liderul UDMR despre Ludovic Orban si Rares Bogdan

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat la HotNews. ro LIVE ca, in pondere semnificativa, comunitatea maghiara vede ca negativa colaborarea cu PSD. insa, spune el, in acelasi timp maghiarii spun ca trebuie sa fii pe langa decizii.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova LIVE TEXT si VIDEO

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

Politia a ajuns acasa la Liviu Dragnea: Instanta a trimis documentele privind condamnarea liderului PSD

Judecatorii ICCJ au trimis catre Tribunalul Bucuresti documentele prin care se se arata oficial ca Liviu Dragnea va ajunge la inchisoare, dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive de la.

Liviu Dragnea a fost intemnitat. Ultima teapa pe care a dat-o liderul condamnat al PSD

Presedintele condamnat al Camerei Deputatilor a ajuns in spatele gratiilor. Masina in care se afla Liviu Dragnea, insotit de doi politisti, a ajuns la Penitenciarul Rahova. Presedintele PSD a fost huiduit de cateva zeci de protestatari, care l-au asteptat in fata inchisorii scandand La puscarie si Uite cum se inchide usa!. Dusterul Politiei a intrat pe poarta inchisorii cu o rola de hartie igienica atarnata de antena.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )