Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Antena3 Antena3,
Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima. continuă pe Antena3

Decizie definitiva in cazul lui Liviu Dragnea! Judecatorii au decis. Ce urmeaza acum

Magistratii de la iCCJ au pronuntat luni, 27 mai, sentinta definitiva in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. ACTUALIZARE: inalta Curte anunta ca va anunta decizia in jurul orei 13:30. Sentinta intarzie de cateva minute. Liderul PSD, Liviu Dragnea va afla daca va fi [] .

Avocatul Lucian Bolcas, despre sentinta in cazul lui Liviu Dragnea: Asta este o problema

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Judecatorii se pronunta in aceste clipe

Update: iCCJ pronunta decizia in dosarul lui Liviu Dragnea. Sefu Olguta, achitare pentru abuz in serviciu. Valentina Marica, achitare pentru abuz in serviciu. Constantin Balaban, decontopire.

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Documentele pentru incarcerare a liderului PSD, trimise la Teleorman

Update:Potrivit unor surse, documentele pentru incarcerare a lui Liviu Dragnea s-au primit la IPJ Teleorman. Stirea initiala:Magistratii Tribunalului Bucuresti au trimis actele catre Politia.

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

ZI DECISIVA pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema, asteptata sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Zi decisiva in cazul lui Liviu Dragnea. Curtea Suprema este asteptata luni sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. O sentinta care va fi data sub presiune, dupa.

Reactia USR-PLUS dupa sentinta cu executare primita de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamant definitiv, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Alianta USR-PLUS a oferit prima reactie dupa sentinta data de judecatorii de la Curtea Suprema. intr-un comunicat de presa, reprezentantii USR-PLUS sustin ca sentinta arata ca penalii nu au ce cauta [] .

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

Avocata lui Liviu Dragnea, acasa la liderul PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a ajuns luni dupa-amiaza acasa la liderul PSD. Flavia Teodosiu a incercat sa evite intrebarile puse de jurnalisti. Lasati-ma in pace ca nu stiu ce sa va raspund,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )