Libnet.ro
UNICEF

14:45

Politia a ajuns acasa la Liviu Dragnea: Instanta a trimis documentele privind condamnarea liderului PSD

B1 B1,
Politia a ajuns acasa la Liviu Dragnea: Instanta a trimis documentele privind condamnarea liderului PSD

Judecatorii ICCJ au trimis catre Tribunalul Bucuresti documentele prin care se se arata oficial ca Liviu Dragnea va ajunge la inchisoare, dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive de la. continuă pe B1

Augustin Zegrean, despre Liviu Dragnea: Si daca il judecau ingerii, tot in condamnau(VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul lui Liviu Dragnea instanta putea lua doar doua decizii, o ac.

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Documentele pentru incarcerare a liderului PSD, trimise la Teleorman

Update:Potrivit unor surse, documentele pentru incarcerare a lui Liviu Dragnea s-au primit la IPJ Teleorman. Stirea initiala:Magistratii Tribunalului Bucuresti au trimis actele catre Politia.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Avocata lui Liviu Dragnea, acasa la liderul PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a ajuns luni dupa-amiaza acasa la liderul PSD. Flavia Teodosiu a incercat sa evite intrebarile puse de jurnalisti. Lasati-ma in pace ca nu stiu ce sa va raspund,.

[FOTO] Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul.

Liviu Dragnea va fi incarcerat in scurt timp. Ce urmeaza

Instanta urmeaza sa scrie, in urmatoarele minute, mandatele de executare a pedepsei de 3 ani si jumatate de inchisoare pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Acestea vor fi transmise catre Tribunalul Bucuresti care, la randul sau, fiind instanta de executare, va face oficiile catre politie. Ofiterii de politie trebuie sa puna in aplicare mandatul. Asta dupa ce Dragnea a fost gasit vinovat de instigare la abuz in serviciu.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Incident MORTAL in Teleorman, in timp ce Liviu Dragnea era dus dupa gratii. Politia este la fata locului (VIDEO)

Incident socant in Teleorman, in fieful lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un barbat de 40 de ani a murit, dupa ce a fost strivit de o placa din beton, in timp ce ajuta.

LIVEVIDEO Liviu Dragnea a plecat sa se predea / Imagini in direct din trafic si cu momentul cand liderul PSD paraseste locuinta

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD, a iesit o masina cu geamuri fumurii in care se afla, potrivit televiziunilor de stiri, Dragnea. Avocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )