Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatii din cazul Caracal ar fi fost pusi sa semneze acorduri de confidentialitate. Care este motivul

B1 B1,
Avocatii din cazul Caracal ar fi fost pusi sa semneze acorduri de confidentialitate. Care este motivul

Procurorii DIICOT le-ar fi impus avocatilor implicati in ancheta de la Caracal sa semneze acorduri de confidentialitate, dupa iesirile publice din ultima perioada, care ar fi pus in pericol ancheta, au declarat. continuă pe B1

DEZVALUIRI din cazul CARACAL. Ce s-a gasit in CASA ORORILOR. Avocat familiei Luizei: Miroase totul a cadavru, iese mirosul din pereti, din pamant

Noi detalii infioratoare din casa groazei de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, marti, ca in locuinta acestuia miroase numai a cadavru. Pute totul a cadavru. Nu vorbesc n.

Cazul Caracal. A fost finalizata perchezitia informatica vizand laptopul, aparatul foto si cele doua telefoane mobile ale lui Gheorghe Dinca

DIICOT anunta ca a fost finalizata joi perchezitia informatica asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, doua telefoane mobile si stick-uri de memorie, in prezenta lui Gheorghe Dinca - barbatul acuzat in cazul disparitiei a doua adolescente, la Caracal - datele urmand sa fie prelucrate de specialisti.

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Cazul Caracal. Fost ofiter de politie judiciara: Dinca are mai multe victime pe constiinta

Fostul ofiter de politie judiciara, Valeriu Suhan, acuza ca amneziile lui Dinca sunt false si ca acesta se afla intr-o faza de negare si de respingere a crimelor comise. Mai mult, Suhan sustine ca Dinca sa nu vrea sa dea detalii despre cele doua crime deoarece are mai multe victime pe constiinta.

VIDEO Dan Barna, clarificari despre afirmatia ca daca ar fi fost presedinte nu s-ar fi intamplat cazul Caracal: A fost scoasa din context

Dan Barna aduce clarificari pe Facebook in urma controverselor generate de afirmatia potrivit careia daca el ar fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Liderul USR sustine ca declaratia sa a fost scoasa din context si incearca sa explice ca nu crede ca daca ar fi presedinte nu s-ar mai intampla nicio nenorocire in Romania, dar crede ca presedintele, care conduce CSAT, se poate asigura ca institutiile care se ocupa de siguranta publica a cetatenilor functioneaza cum trebuie.

Dan Negru ii ataca pe colegii din TV, dupa cazul Caracal. Ce spune despre CTP si Ion Cristoiu

Omul de televiziune Dan Negru a postat un mesaj dur, in urma celor petrecute in ultima perioada in spatiul public. Reactia prezentatorului vine, dupa ce a fost invitat sa vorbeasca despre cazul Caracal, iar in mesajul acestuia este mentionat numele lui Cristian Tudor Popescu, dar si numele lui Ion Cristoiu. Cum a reactionat Dan Negru, .

Mihai Fifor, despre cazul Caracal: Alexandra si-a pus toata increderea in noi! Au fost greseli de sus pana jos

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declaratin cadrul unei conferinte de presa, ca in cazul Caracal au facute greseli de sus pana jos, in ciuda faptului ca Alexandra si-a pus toata increderea in.

Fifor spune ca au fost greseli de sus pana jos in cazul Caracal, promitand reformarea intregului aparat ministerial, pana la atitudinea politistului

Ministrul de Interne Mihai Fifor a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca cine a gresit in cazul Caracal va raspunde conform legii, pentru ca Alexandra si-a pus increderea in noi, dar au fost greseli de sus pana jos, promitand totodata ca va reforma intregul aparat al ministerului.

Oana Roman a rabufnit dupa cazul Caracal. De ce il acuza pe Raed Arafat

In timp ce multi au plecat, cei ramasi pe plaiurile noastre se confrunta cu neregulile Romaniei. Cel mai recent eveniment, dar si cel care a bulversat tara, creionand o bula de haos in jurul nostru, a fost cel de la Caracal. in urma lui, majoritatea oamenilor, daca nu si-au strigat furia pe strazi, la proteste, .

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )