Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cazul Caracal. Fost ofiter de politie judiciara: Dinca are mai multe victime pe constiinta

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Fost ofiter de politie judiciara: Dinca are mai multe victime pe constiinta

Fostul ofiter de politie judiciara, Valeriu Suhan, acuza ca amneziile lui Dinca sunt false si ca acesta se afla intr-o faza de negare si de respingere a crimelor comise. Mai mult, Suhan sustine ca Dinca sa nu vrea sa dea detalii despre cele doua crime deoarece are mai multe victime pe constiinta. continuă pe Adevărul

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Cazul Caracal. Ce a dezvaluit fiica lui Gheorghe Dinca despre viata de familie a criminalului

Fiica lui Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei a doua tinere la Caracal, neaga ca tatal ei ar fi fost violent in familie. Femeia sustine ca nu face parte dintr-o retea de trafic cu minore si la acuzatia de furt dintr-o farmacie a spus ca se infloreste mult.

Detectivul Mihai Belu, despre cazul din Caracal: Astazi, pentru prima oara, Dinca a avut de-a face cu niste anchetatori. A luat cam mult oficialilor sa trimita niste anchetatori cu experienta

Detectivul Mihai Belu a declarat in direct la Antena 3 faptul ca se vede ca au fost schimbati anchetatorii in cazul Caracal fiindca asa au aparut si primele rezultatele concrete. Astazi, pentru.

CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

Noi detalii in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit, miercuri, telefonul de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, a declarat avocatul Tonel Pop. intre timp, si telefonul Alexandrei, cea de-a doua.

Cazul Caracal: A fost gasit telefonul pe care Dinca l-a folosit sa sune familia Luizei

Avocatul Tonel Pop a anuntat miercuri ca anchetatorii au gasit un al patrulea telefon, de pe care Gh.

Cazul Caracal. Ce au descoperit anchetatorii in telefoanele lui Dinca

Gheorghe Dinca le oferea oamenilor cu care avea treaba cartele prepay si vecinii vorbeau cu el de pe un numar pe care il stiau cu totii. in urma perchezitiilor, anchetatorii nu au gasit SMS-uri sau imagini relevante pentru ancheta pe cele trei telefoane din casa criminalului. Dinca ar mai fi avut si un al patrulea telefon pe care ar fi reusit sa-l distruga inainte de venirea anchetatorilor, conform unor surse din ancheta.

Criminologul Dan Antonescu, despre cazul Caracal: Eu am mari dubii. Dinca este un bolnav psihic, cu o inteligenta sub medie, dar cu o viclenie nativa (VIDEO)

Ipoteza ca Alexandra Macesanu sa fi fost arsa chiar in curtea lui Gheorghe Dinca naste inca semne de intrebare din partea specialistilor. Criminologul Dan Antonescu, invitat in platourile B1 TV, a spus ca de.

Cine e Remus Radoi, interlopul care a colaborat cu politia in cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Remus Radoi este acum in vizorul presei dupa ce a recunoscut legatura stransa pe care o are cu politia. La scurt timp dupa disparitia ALexandrei, comisarul sef a preferat sa se bazeze pe informatiile interlopului la inceputul derularii anchetei in cazul Caracal. Cine este Remus Radoi, siguranta si increderea politiei din Caracal? Remus Radoi a .

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, despre MOARTEA Alexandrei: Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodata. Sa fie arestat cate un CLAN DE INTERLOPI pe zi

Cazul Caracal este departe de a se fi incheiat. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, anunta ca familia adolescentei de 15 ani a hotarat ca fiica lor este vie pana cand trupul ei viu sau nu va apare. El.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )