Libnet.ro
UNICEF

22:30

Avocatii Elenei Udrea sustin ca aceasta ar fi pierdut unul dintre gemenii cu care este insarcinata. Medic: Exista riscul sa il piarda si pe cel de-al doilea

Adevărul Adevărul,
Avocatii Elenei Udrea sustin ca aceasta ar fi pierdut unul dintre gemenii cu care este insarcinata. Medic: Exista riscul sa il piarda si pe cel de-al doilea

Avocatii Elenei Udrea, aflata in Costa Rica, ar fi depus la instanta documente prin care arata ca fostul ministru al Turismului ar fi pierdut unul dintre cei doi copii, motiv pentru care a cerut amanarea sedintei de judecata in dosarul Gala Bute. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, veste trista din Costa Rica. Ar fi pierdut unul dintre copii

Elena Udrea a anuntat ca era insarcinata cu gemeni, insa a pierdut unul dintre copii. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au anuntat miercuri pe avocatii inculpatilor din dosar.

Elena Udrea A PIERDUT unul dintre GEMENI: Anuntul a fost facut de avocat, la termenul din dosarul Gala Bute

Elena Udrea de a pierdut unul din gemeni. Avocatul fostului ministru a depus, miercuri, la instanta documente medicale din care reiese ca aceasta are probleme grave de sanatate, scrie EVZ. Mai mult, avocatul a.

Elena Udrea A PIERDUT unul din GEMENI. Probleme grave de sanatate pentru fostul ministru

Elena Udrea de a pierdut unul din gemeni. Avocatul fostului ministru a depus, miercuri, la instanta documente medicale din care reiese ca aceasta are probleme grave de sanatate, scrie EVZ. Mai mult, avocatul a.

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, este din nou tata

Dorin Cocos a devenit tatic. Fostul sot al Elenei Udrea si iubita sa Raluca Miu sunt parintii unui baietel de nota 10. Anunta SpyNews. Dorin Cocos, 56 de ani, mai are un baiat din prima cacatorie, pe.

Educatoarea vedea in fiecare zi ca unul dintre elevii sai era extrem de trist. A vorbit cu el, iar cand a aflat adevarul, a pus imediat mana pe telefon si l-a sunat pe tatal copilului. Barbatul a izbucnit imediat in lacrimi: Doamna, este o minune!

Educatoarea vedea in fiecare zi ca unul dintre elevii sai era mereu trist si abatut. S-a decis intr-o zi sa-l abordeze si sa afle ce s-a intamplat. Nu se astepta insa la o astfel de marturisire.

Mesajul lui Klaus Iohannis la aniversarea unui secol de la unirea Basarabiei cu Romnia: Unul dintre momentele care definesc pentru totdeauna istoria si tin treze constiintele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj cu prilejul aniversarii unui secol de la unirea Basarabiei cu Romania, in care arata ca Aniversam astazi 100 de ani de la Declaratia de unire a Basarabiei cu Regatul Romaniei. Decizia adoptata de Sfatul Tarii de la Chisinau a fost un gest politic si patriotic care face cinste elitelor vremii si tuturor celor care l-au visat si au lucrat pentru infaptuirea lui. Este unul dintre acele momente care definesc pentru totdeauna istoria, incalzesc sufletele si tin treze constiintele, generatie dupa generatie.

Era profesoara si avea 27 de ani! A ajuns sa faca sex cu unul dintre elevi chiar la scoala - Ce ii facea fata in masina e ireal: Toata ziua...

Acuzatii grave la adresa unei profesoare din Statele Unite. Femeia de 27 de ani ar fi facut sex cu unul dintre elevii sai, chiar in sala de clasa. Brittany Zamora a fost trimisa in judecata, dupa ce.

Alerta la bordul unui avion: Unul dintre piloti era mort de beat. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Peste 100 de pasageri au ramas blocati la Stuttgart din cauza faptului ca unul dintre piloti era mort de beat. Un angajat al aeroportului a observat cum co-pilotul mirosea a alcool si nu avea un mers stabil.

Cursa aeriana, oprita pe aeroportul din Stuttgart pentru ca unul dintre piloti era beat

Peste 100 de pasageri au fost nevoiti sa ramana in Stuttgart dupa ce, chiar inainte de decolare, s-a descoperit ca unul dintre piloti era beat, scrie Guardian. Compania aeriana TAP Air Portugal a cerut scuze ca a fost nevoita sa anuleze zborul din cauza incapacitatii pilotului.

Sebastian Ghita: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Basescu

Sebastian Ghita a afirmat in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu din Serbia ca Elena Udrea a fost o tinta permanenta a serviciilor secrete pentru ca aceasta reprezenta un canal parelel de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )