Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea A PIERDUT unul dintre GEMENI: Anuntul a fost facut de avocat, la termenul din dosarul Gala Bute

B1 B1,
Elena Udrea A PIERDUT unul dintre GEMENI: Anuntul a fost facut de avocat, la termenul din dosarul Gala Bute

Elena Udrea de a pierdut unul din gemeni. Avocatul fostului ministru a depus, miercuri, la instanta documente medicale din care reiese ca aceasta are probleme grave de sanatate, scrie EVZ. Mai mult, avocatul a. continuă pe B1

Elena Udrea A PIERDUT unul din GEMENI. Probleme grave de sanatate pentru fostul ministru

Elena Udrea de a pierdut unul din gemeni. Avocatul fostului ministru a depus, miercuri, la instanta documente medicale din care reiese ca aceasta are probleme grave de sanatate, scrie EVZ. Mai mult, avocatul a.

Elena Udrea, veste trista din Costa Rica. Ar fi pierdut unul dintre copii

Elena Udrea a anuntat ca era insarcinata cu gemeni, insa a pierdut unul dintre copii. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au anuntat miercuri pe avocatii inculpatilor din dosar.

Avocatii Elenei Udrea sustin ca aceasta ar fi pierdut unul dintre gemenii cu care este insarcinata. Medic: Exista riscul sa il piarda si pe cel de-al doilea

Avocatii Elenei Udrea, aflata in Costa Rica, ar fi depus la instanta documente prin care arata ca fostul ministru al Turismului ar fi pierdut unul dintre cei doi copii, motiv pentru care a cerut amanarea sedintei de judecata in dosarul Gala Bute.

Motivul secret pentru care Elena Udrea a pierdut una dintre sarcini. Ce ghinion!

Vesti-soc din Costa Rica acolo unde Elena Udrea a pierdut un copil din cei doi gemeni pe care ii astepta. Potrivit informatiilor pe care le detinem, pe 13 martie la un control, Udrea a aflat aceasta veste si.

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

Noi informatii despre sarcina pierduta de Elena Udrea

Vesti-soc din Costa Rica acolo unde Elena Udrea a pierdut un copil din cei doi gemeni pe care ii astepta. Potrivit informatiilor pe care le detinem, pe 13 martie la un control, Udrea a aflat aceasta veste si.

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra.

Elena Udrea nu s-a prezentat la judecarea dosarului Gala Bute / Avocat: Un medic din Costa Rica i-a recomandat odihna absoluta -*- Elena Udrea nu s-a prezentat la judecarea dosarului Gala Bute / Avocat: Un medic din Costa Rica i-a recomandat odihna absol

Elena Udrea nu s-a prezentat miercuri la judecarea dosarului Gala Bute, iar avocatii sai au anuntat la Instanta suprema ca un medic din Costa Rica i-a recomandat odihna absoluta fostului ministru, scrie Agerpres.

Elena Udrea, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Vreau sa ii raspund amicului meu de la Belgrad. Nu inteleg ce jocuri face

Elena Udrea reactioneaza in urma noului episod al dezvaluirilor lui Sebastian Ghita. Aflat in Serbia, fostul deputat a declarat, in interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu, ca Elena Udrea ar fi vrut.

Elena Udrea, propunere-soc primita din Romania: Ma gandesc la asta....

In Costa Rica acolo unde se afla, Elena Udrea a primit o propunere-bomba din Romania. Si anume sa scrie un scenariu de serial in genul celor produse de Netlfix, despre culisele vietii politice din Romania. Un fe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )