Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul falsului medic italian, dezvaluire-soc despre victimele lui Matteo Politi

Antena3 Antena3,
Avocatul falsului medic italian, dezvaluire-soc despre victimele lui Matteo Politi

Avocatul lui Matteo Politi, a declarat, sambata, la Antena 3, ca spera ca in urma acestui scandal sa iasa la surprafata neregulile din sistemul medical care au permis si altora sa practice ilegal. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului, despre cazul falsului medic italian: Am cerut informatii de la institutii

Avocatul Poporului a anuntat, joi, ca va cere clarificari de Ministerul Sanatatii si la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, in cazul falsului medic italian. Avand in vedere informatiile, ne-am.

Un coleg al falsului medic italian rupe tacerea. Ce a facut Matteo Politi cand s-au intalnit prima oara

Noi dezvaluiri despre falsul chirurg italian Un specialist in chirurgie estetica spune ca l-a intalnit acum o luna pe Matteo Politi la o clinica. Doctorul spune ca italianul a fugit repede ca sa nu stea de v.

Detalii SOC in cazul falsului medic italian. isi construise in Romania o RETEA de falsi chirurgi: Un stomatolog punea SILICOANE, iar un barbat fara studii OPERA nestingherit

Falsul medic italian Matteo Politi nu opera de unul singur. Impostorul isi construise in Romania o retea formata din falsi chirurgi care atrageau zeci de cliente cu oferte sub pretul pietei,.

Cazul falsului medic italian: Ecranele televizoarelor s-au umplut instantaneu de profeti postfactum. Plangerea facuta de Adina Alberts pe numele lui Matthew Mode este dovada ca intre ei erau legaturi stranse

La cateva zile dupa dezvaluirile despre falsul chirurg estetician care opera pacienti de la mai multe clinici din Capitala, jurnalistii de la Libertatea remarca faptul ca la scurt timp dupa izbucnirea.

PRECIZARILE POLITIE, IN CAZUL FALSULUI MEDIC ITALIAN: A fost condamnat si in alte tari pentru fapte asemanatoare

Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic de chirurgie plastica, a mai fost cercetat si condamnat in Italia si in alte tari din Uniunea Europeana pentru fapte asemanatoare, a precizat, miercuri seara, Ionut Dana, seful Politiei Sectorului 1.

Diploma falsului medic italian a fost recunoscuta in 2018, in timpul mandatului lui Valentin Popa

Ministerul Educatiei Nationale a recunoscut diploma medicului fals italian in aprilie 2018, precizand ca in atestat era specificat faptul ca acestuia ii este interzis sa exercite profesia de medic, au precizat.

Directia de Sanatate Publica infiinteaza o linie telefonica speciala pentru pacientii falsului chirurg italian, Matteo Politi

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a anuntat, joi, infiintarea unei linii telefonice speciale pentru pacientii falsului chirurg italian cu 8 clase.

Document exploziv in scandalul falsului medic. Codul de parafa, in numele unui sef din Ministerul Sanatatii

Document exploziv in scandalul falsului medic care a facut operatii estetice, desi avea doar 8 clase. Antena 3 a obtinut Certificatul in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa, cu ajutorul caruia a.

Document exploziv in scandalul falsului medic. Semnatura misterioasa pe certificatul in baza caruia Politi a primit cod de parafa

Document exploziv in scandalul falsului medic care a facut operatii estetice, desi avea doar 8 clase. Antena 3 a obtinut Certificatul in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa, cu ajutorul caruia a.

Primele declaratii de la Parchet, dupa audierea falsului medic

Falsul medic italian retinut miercuri aseara pentru ca ar fi facut operatii estetice fara sa aiba dreptul a fost adus la Parchet, pentru noi audieri. A efectuat activitati specifice unui medic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )