Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce scrie pe Wikipedia despre Gheorghe Dinca. Unele informatii despre criminalul din Caracal sunt false

Playtech Playtech,
Ce scrie pe Wikipedia despre Gheorghe Dinca. Unele informatii despre criminalul din Caracal sunt false

Gheorghe Dinca are si pagina dedicata pe Wikipedia, in cazul in care erai interesat sa afli cine este cel care a recunoscut ca a ucis si apoi a arsmacelarit doua fete pe care anterior. continuă pe Playtech

Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Anchetatorii care au perchezitionat casa criminalului din Caracal au avut o surpriza de proportii. Acestiau au descoprit ca barbatul are cont de Facebook si folosea tehologie moderna. Gheorghe Dinca avea.

Consulul Romaniei din Bari, detalii despre Gheorghe Dinca: Nu exista date ca acest cetatean ar fi avut inderdictii in Italia

Mihai Gadea a prezentat in exclusivitate la Antena 3, un interviu cu consulul Romaniei la Bari,Lucretia Tanase. Nu exista date ca acestcetateanGheorghe Dinca ar fi avut legaturi in.

Gheorghe Dinca primea bani prin transfer bancar. Anchetatorii verifica de la cine proveneau

Apar noi informatii cu privire la criminalul din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca primea diferite sume de bani prin transfer bancar. Ancehtatorii incearca sa afle cine sunt persoanele de la care proveneau.

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi stie victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi recunoaste victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la politia din Caracal. Criminalul, fata in fata cu parintii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca se afla joi la sediul politiei din Caracal. Este momentul in care criminalul a fost dus la audieri pentru a face marturisiri. O noua descoperire rastoarna cursul anchetei de la Caracal.

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Informatii-bomba despre politistul pe care Gheorghe Dinca l-a cerut la audieri

Apar primele informatii-bomba despre politistul pe care Gheorghe Dinca l-a cerut, in mod expres, la audieri, pentru a discuta cu el intre patru ochi. in exclusivitate la Antena 3, presedintele.

Vladimir Belis, fost director INML: Criminalul Gheorghe Dinca ar putea recurge la suicid

VladimirBelis, fost sef INML,a declarat la Antena 3 ca profilul lui Gheorghe Dinca asa cum s-a mai aratat si in analizele anterioare, reprezinta profilul unui psihopat care minte si care conduce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )