Libnet.ro
UNICEF

22:30

Avocatul familiei Melencu, dezvaluiri despre oasele gasite in padure: Corpul nu ii apartine Luizei. Dinca identifica victimele in functie de lunile anului in care au fost omorate, nu le spune pe nume

Antena3 Antena3,
Avocatul familiei Melencu, dezvaluiri despre oasele gasite in padure: Corpul nu ii apartine Luizei. Dinca identifica victimele in functie de lunile anului in care au fost omorate, nu le spune pe nume

Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca fragmentele osoase gasite in padurea de langa Caracal nu i-ar apartine Luizei. Tonel Pop a subliniat ca Gheorghe Dinca a fost mai mult decat nesigur cand a trebuit. continuă pe Antena3

Avocatul familiei Luizei, dezvaluiri in cazul Caracal: Vom vedea lucruri care vor intoarce pe dos Romania

Avocatul familiei Melencu, TonelPop, a adus noi informatii in cazul disparitiei celor doua adolescente din Caracal Alexandra Macesanu si Luiza Melencu), subliniind faptul ca exista posibilitatea ca cele.

Avocatul familiei Melencu, acuzatii grave: Nu ni s-a spus absolut nimic

Avocatul familiei Melencu acuza ca autoritatile nu comunica in cazul Luizei si a explicat, la Antena 3, ca familia fetei nu stie daca s-au prelevat probe ADN pentru comparatie si in cazul.

Experimentul-soc propus de avocatul familiei Luizei Melencu: Sa se ia un animal de aceeasi talie cu un corp uman, sa punem trei kilograme de smoala si...

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a propus un experiment-soc prin care sa fie verificata ipoteza incinerarii in butoi in cazul Alexandrei Macesanu. Am solicitat un experiment judiciar. Nu inteleg de.

Dezvaluiri despre cum a fost rapita Alexandra Macesanu. Exista filmari!

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut dezvaluiri despre modul in carea fost rapita Alexandra Macesanu Exista filmari pe care organele in drept n-au pus mana si nici macar alte auto.

Avocatul familiei Luizei, ipoteza-socanta: Anumiti criminali au aruncat cadavrele la animale si n-au mai putut fi gasite

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat sambata, la Antena 3, ca nu crede ca intr-un butoi poate fi ars un corp uman in intregimea lui. Cred ca au fost arse niste resturi si trebuie.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Avocatul familiei Luizei, despre Dinca: Omul este foarte inteligent. Aproape la fel de inteligent ca psihologii politiei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata de 18 ani presupusa a fi prima victima a lui Gheorghe Dinca a declarat luni, in timpul procedurilor din ancheta ca exista temerea ca in acest caz sa fie mai multe victime, specificand ca Gheorghe Dinca este un personaj foarte inteligent si manipulator.

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Alexandra Macesanu a fost ucisa. Familia a fost anuntata! Oasele gasite in butoi ii apartin copilei

05 -Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele.

Mama Luizei Melencu, dezvaluiri dureroase: Cand veneau agentii acasa spuneau ca fata mea e fugita

Mama Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani care a disparut in urma cu patru luni, a oferit detalii din ancheta, vineri seara, la Antena 3. in trei si jumatate imi spuneau ca n-au nicio pista. Am fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )