Libnet.ro
UNICEF

19:30

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Antena3 Antena3,
Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul. continuă pe Antena3

Avocatul familiei Luizei, despre Dinca: Omul este foarte inteligent. Aproape la fel de inteligent ca psihologii politiei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata de 18 ani presupusa a fi prima victima a lui Gheorghe Dinca a declarat luni, in timpul procedurilor din ancheta ca exista temerea ca in acest caz sa fie mai multe victime, specificand ca Gheorghe Dinca este un personaj foarte inteligent si manipulator.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Avocatul familiei Luizei, ipoteza-socanta: Anumiti criminali au aruncat cadavrele la animale si n-au mai putut fi gasite

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat sambata, la Antena 3, ca nu crede ca intr-un butoi poate fi ars un corp uman in intregimea lui. Cred ca au fost arse niste resturi si trebuie.

Experimentul-soc propus de avocatul familiei Luizei Melencu: Sa se ia un animal de aceeasi talie cu un corp uman, sa punem trei kilograme de smoala si...

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a propus un experiment-soc prin care sa fie verificata ipoteza incinerarii in butoi in cazul Alexandrei Macesanu. Am solicitat un experiment judiciar. Nu inteleg de.

Avocatul familiei Luizei, dezvaluiri in cazul Caracal: Vom vedea lucruri care vor intoarce pe dos Romania

Avocatul familiei Melencu, TonelPop, a adus noi informatii in cazul disparitiei celor doua adolescente din Caracal Alexandra Macesanu si Luiza Melencu), subliniind faptul ca exista posibilitatea ca cele.

Drama familiei lui Gheorghe Dinca - Sora criminalului a povestit tot

Gheorghe Dinca a avut doua surori, Mandra si Jana, dintre care doar ultima mai traieste. Pe numele ei Ioana Barbulescu, femeia are 72 de ani si locuieste tot in Caracal. Femeia a facut dezvaluiri uluitoare de.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

Avocatul familiei Melencu, dezvaluiri despre oasele gasite in padure: Corpul nu ii apartine Luizei. Dinca identifica victimele in functie de lunile anului in care au fost omorate, nu le spune pe nume

Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca fragmentele osoase gasite in padurea de langa Caracal nu i-ar apartine Luizei. Tonel Pop a subliniat ca Gheorghe Dinca a fost mai mult decat nesigur cand a trebuit.

Solicitare a familiei Luizei catre seful DIICOT Mama fetei: Vrem ceva oficial, ceva concret, nu ne-a contactat nimeni

Familia Luizei i-a transmis o solicitare procurorului sef al DIICOT, Felix Banila, cerand, intre altele, sa fie chemati pentru a recunoaste obiecte ale Luizei si sa fie cooptati si medici legisti in echipa de la fata locului. Sambata, mama si bunicul tinerei de 18 ani care a disparut in luna aprilie au incercat sa intre in curtea casei lui Gheorghe Dinca, unde au loc cercetari in prezenta acestuia.

Strategia scandaloasa prin care Gheorghe Dinca vrea sa scape cat mai usor din inchisoare

Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, sustine ca Gheorghe Dinca nu colaboreaza deloc cu autoritatile, mizand pe faptul ca va primi o pedeapsa cat mai mica. Nu prea coopereaza mai deloc. Coopereaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )