Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avocatul fostului principe Nicolae: in spatele iesirii din succesiune cred ca se afla doua persoane importante din familia regala; le va nominaliza

Adevărul Adevărul,
Avocatul fostului principe Nicolae: in spatele iesirii din succesiune cred ca se afla doua persoane importante din familia regala; le va nominaliza

Doua persoane din familia regala sunt responsabile de scoaterea fostului principe Nicolae de la succesiune si de faptul ca acesta nu a fost primit in resedinta Regelui Mihai din Elvetia, a declarat avocatul Radu Enache, adaugand ca acesta va spune la un moment dat cine sunt cele doua persoane. continuă pe Adevărul

Avocatul fostului principe Nicolae: In spatele iesirii din succesiune si a faptului ca nu a fost primit la resedinta regelui cred ca se afla doua persoane importante din familia regala; le va nominaliza la un moment dat

Doua persoane din familia regala sunt responsabile de scoaterea fostului principe Nicolae de la succesiune si de faptul ca acesta nu a fost primit in resedinta Regelui Mihai din Elvetia, a declarat avocatul Radu Enache, adaugand ca acesta va spune la un moment dat cine sunt cele doua persoane.

Avocatul fostului principe Nicolae, prima reactie dupa ce principesa Elena s-a dezis de fiul sau: Este deceptionat si afectat moral

Avocatul fostului principe Nicolae a venit cu o prima reactie, dupa ce principesa Elena a transmis un comunicat de presa prin care se dezice de fiul sau. Ramanem deceptionati de comunicatul.

VIDEO Avocatul fostului principe Nicolae: Avem dubii ca decizia de retragere a titlului a fost semnata de Regele Mihai

Avocatul Radu Enache, aparator al fostului principe Nicolae, a declarat, pentru Digi24, ca nepotul regelui nu ar fi primit decizia in original prin care i-a fost retras titlul regal si ca are indoieli ca acest document ar fi fost semnat chiar de Regele Mihai.

Reactia fostului principe Nicolae: Sunt profund indurerat de incrancenarea mamei mele. Am vrut doar sa imi vad bunicul si sa imi iau ramas bun

Fostul principe Nicolae a publicat un comunicat de presa, in replica la declaratiile mamei sale Principesa Elena, in care afirma ca a mers la resedinta din Elvetia a Regelui Mihai ca sa isi vada bunicul si sa isi ia ramas bun, declarandu-se indurerat de incrancenarea membrilor Casei Regale, inclusiv a mamei sale. Nicolae Medforth-Mills sustine ca nu crede ca Regele Mihai este cel care a decis sa nu is vada nepotul.

Reactia fostului principe Nicolae: Sunt profund indurerat de incrancenarea mamei mele. Am vrut doar sa imi vad bunicul si sa imi iau ramas bun. Nu cred ca el este cel care a decis sa nu ne vedem

Fostul principe Nicolae a publicat un comunicat de presa, in replica la declaratiile mamei sale, Principesa Elena, in care afirma ca a mers la resedinta din Elvetia a Regelui Mihai ca sa isi vada bunicul si sa isi ia ramas bun, declarandu-se indurerat de incrancenarea membrilor Casei Regale, inclusiv a mamei sale. Nicolae Medforth-Mills sustine ca nu crede ca Regele Mihai este cel care a decis sa nu is vada nepotul.

Mesajul lui Nicolae de Medforth Mills pentru bunicul sau, Regele Mihai.Mama fostului principe Nicolae: Sunt foarte dezamagita de faptele fiului meu

Fostul principe Nicolae de Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai I, impotriva caruia Casa Regala a depus plangere la Politie dupa ce ar fi avut o tentativa de violare a domiciliului regelui Mihai, a postat pe Facebook o fotografie cu bunicul sau, dupa ce rudele i-au interzis sa-l vada pe patul de moarte.

Tanara care sustine ca are un copil cu fostul principe Nicolae: O minima dovada de respect fata de Maria Sa este sa tacem cu totii din gura!

Mama presupusului copil al fostului principe Nicolae a avut o prima reactie in scandalul Casei Regale. Nicoleta Cirjan a scris pe Facebook ca refuza sa acorde vreun interviu si ca prefera sa nu.

Tanara care sustine ca are un copil cu fostul principe Nicolae: O minima dovada de respect fata de Maria Sa este sa tacem cu totii!

Mama presupusului copil al fostului principe Nicolae a avut o prima reactie in scandalul Casei Regale. Nicoleta Cirjan a scris pe Facebook ca refuza sa acorde vreun interviu si ca prefera sa nu.

Casa Regala a prezentat linia de succesiune: cine va prelua conducerea

Casa Regala a prezentat joi linia de succesiune si a precizat ca sotii si copiii principeselor nu detin titluri personale, informatiile fiind difuzate pe fondul agravarii starii de sanatate de Regelui Mihai, dar si al scandalului provocat de intentia fostului principe Nicolae de a intra in resedinta din Elvetia pentru a-si vedea bunicul.

Fostul principe Nicolae va anunta cine sunt cele doua persoane din Casa Regala care l-au scos din linia de succesiune

Fostul principe Nicolae, cel care a incercat, acum cateva zile, fara succes, sa-l vada pe bunicul sau, regele Mihai, urmeaza sa dezvaluie cine sunt cele doua persoane din cadrul Casei Regale care au determinat excluderea lui din linia de succesiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )