Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avocatul Lucian Bolcas, despre sentinta in cazul lui Liviu Dragnea: Asta este o problema

Antena3 Antena3,
Avocatul Lucian Bolcas, despre sentinta in cazul lui Liviu Dragnea: Asta este o problema

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima. continuă pe Antena3

ALEGERI EUROPARLAMENTARE si REFERENDUM 2019. Avocatul Lucian Bolcas explica prezenta la vot

Avocatul Lucian Bolcas a oferit, duminica, o reactie la cald,dupa ce referendumul pe justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis, a atins pragul de prezenta de 30% necesar pentru a fi.

Decizie definitiva in cazul lui Liviu Dragnea! Judecatorii au decis. Ce urmeaza acum

Magistratii de la iCCJ au pronuntat luni, 27 mai, sentinta definitiva in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. ACTUALIZARE: inalta Curte anunta ca va anunta decizia in jurul orei 13:30. Sentinta intarzie de cateva minute. Liderul PSD, Liviu Dragnea va afla daca va fi [] .

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Judecatorii se pronunta in aceste clipe

Update: iCCJ pronunta decizia in dosarul lui Liviu Dragnea. Sefu Olguta, achitare pentru abuz in serviciu. Valentina Marica, achitare pentru abuz in serviciu. Constantin Balaban, decontopire.

Avocatul Toni Neacsu, despre caile de atac ale lui Liviu Dragnea: Decizia CCR nu va avea efect

Avocatul Bombonicai Prodana si al Sefei Olgute, Toni Neacsu, a explicat ca in dosarul lui Liviu Dragnea se poate merge pe cai extraordinare de atac sau la CEDO, insa sansele sunt foarte mici. Eu constat.

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Documentele pentru incarcerare a liderului PSD, trimise la Teleorman

Update:Potrivit unor surse, documentele pentru incarcerare a lui Liviu Dragnea s-au primit la IPJ Teleorman. Stirea initiala:Magistratii Tribunalului Bucuresti au trimis actele catre Politia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )