Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

România Liberă România Liberă,
Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

Unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a explicat ca plangerea penala depusa de OPSPI la Parchet nu inseamna ca realizatorul TV este, automat, un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in eroare statul roman si pe cetatenii romani. Eu nu as putea comenta despre o asemena intentie. Lucrurile nu stau asa. Din punctual meu de vedere, este un moment important cazul Oltchim. Nu ma surprinde plangerea sefului OPSPI. Dan . continuă pe România Liberă

Amanare la Oltchim. Avocatul lui Dan Diaconescu: Nu exista nicio obligatie sa se plateasca astazi banii

Doi dintre avocatii omului de afacere Dan Diaconescu au explicat ca negocierile de la Oltchim au fost amanate pentru moment. Este o pauza tehnica, in sensul ca se lucreaza. Se redacteaza documente. in.

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu .

Dan Diaconescu: Avem dreptul de a contesta in instanta aceasta decizie/ Ponta minte

Dan Diaconescu a declarat luni seara, dupa ce a fost decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar al Oltchim, ca va contesta in instanta aceasta decizie. Vom face cateva denunturi si cateva plangeri penale impotriva lui Ponta si lui Vulpescu, a spus Diaconescu.

Dan Diaconescu mai are 15 zile sa dea banii pe Oltchim

Surse bancare au confirmat corectitudinea observatiei noastre ca nu este credibila scrisoarea Gliding Ltd din Amsterdam, care garanteaza existenta a 45 de milioane de euro in contul HSBC al lui Dan Diaconescu, in primul rand, pentru ca nu exista practica garantarii prin scrisori trimise de companii oarecari.

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

Dan Diaconescu: Stiu ca politica e o curva, dar nu dau banii inainte pe Oltchim.

Dan Diaconescu, a declarat, duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, ca cere oficial demisia premierului Victor Ponta si il acuza ca acesta minte cu privire la plata celor 203 milioane de lei in termen de 10 zile de la adjudecarea licitatiei, scrie realitatea. net. Licitatia a fost cu dedicatie pentru Victor Ponta, am adjudecat-o chiar de ziua lui. In schimb, e prima oara pe toata planeta cand premierul unei tari il cearta pe castigatorul unei licitatii. A fost .

Dan Diaconescu: Conform caietului de sarcini, plata se face la data finalizarii privatizarii, dar nu mai tarziu de 14 februarie 2013

Dan Diaconescu, a declarat, aseara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca cere oficial demisia premierului Victor Ponta si il acuza ca acesta minte cu privire la plata celor 203 milioane de lei in termen de 10 zile de la adjudecarea licitatiei, relateaza sursele de presa.

Dan Diaconescu has 15 days left to pay the money for Oltchim

Banking sources have confirmed the accuracy of our observation that the letter of Gliding Ltd from Amsterdam, which guarantees that Dan Diaconescu has 45 million Euros available in an account with HSBC is not credible, first of all because letters of guarantee can't be accepted when they come from just about any company.

Ponta: PDL va fi obligat sa guverneze cu Dan Diaconescu daca USL obtine sub 50% din voturi.

PDL va fi obligat sa guverneze impreuna cu partidul condus de Dan Diaconescu in cazul in care USL va obtine mai putin de 50% din voturi la alegerile parlamentare din luna decembrie, a declarat presedintele PSD, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. PDL va fi obligat sa guverneze cu Dan Diaconescu, altfel nu iese la numaratoare. De ce nu spun asta cei de la PDL, le este rusine ?, a spus Ponta la Realitatea TV. El a sustinut totodata ca PDL nu are un lider, actualul presedinte al .

Dan Diaconescu spune ca va candida in colegiul liderului PSD: M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament

Dan Diaconescu a anuntat, luni, la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament a marturisit Dan Diaconescu. El a mai spus: voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el?. Citeste si: Unde candideaza mogulii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )