Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum si-a ales Gheorghe Dinca victimele. Dezvaluirea a fost facuta in timpul audierilor

Antena3 Antena3,
Cum si-a ales Gheorghe Dinca victimele. Dezvaluirea a fost facuta in timpul audierilor

In timpul audierilor, Gheorghe Dinca a marturisit si cum si-a ales victimele. Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca, a declarat presei ca criminalul a dat informatii despre. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Gheorghe Dinca a lucrat opt ani la spitalul din Caracal! Dezvaluiri din trecutul criminalului

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal a lucrat timp de 8 ani in spitalul din oras. Barbatul a fost geamgiu. Da, Gheorghe Dinca a lucrat la spitalul din Caracal timp de opt ani, intre 1984 si 1992. N-a lucra.

Reactie a DIICOT in cazul anchetei de la Caracal: care ar fi posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici

Sefa DIICOT a vorbit, duminica, despre ancheta derulata de procurori in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise de Gheorghe Dinca. Barbatul, care nu si-a recunoscut vinovatia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar asista la perchezitiile care au loc in gospodaria sa. Procurorul-general al DIICOT, Georgiana Gosu, a vorbit cu jurnalistii .

De ce are Gheorghe Dinca interdictie de a intra in Italia. Suspectul in cazul Alexandrei a fost plecat cu familia in peninsula mai multi ani

Gheorghe Dinca are interdictie de a intra pe teritoriul Italiei, dupa ce a fost plecat alaturi de familie in aceasta tara pentru a munci. Barbatul a revenit insa in Romania dupa ce a fost acuzat ca ar fi vrut sa o agreseze pe fiica unei femei cu care avea o aventura.

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Va amintim ca Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data.

in urma cu doua saptamani, Gheorghe Dinca a fost la un pas sa-si vanda casa pentru 50.000 de euro. Barbatul care a intrat in locuinta, dezvaluiri socante despre ce se afla acolo

In urma cu doua saptamani, Gheorghe Dinca a fost la un pas sa-si vanda casa pentru 50. 000 de euro. Barbatul care a intrat in locuinta a facutdezvaluiri socante despre ce se afla.

Criminalului din Caracal i s-a facut rau. Audierea lui Gheorghe Dinca de la DIICOT a fost intrerupta. Va fi reluata dupa ora 8

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la .

Gheorghe Dinca va fi dus din nou acasa, unde se fac alte cercetari criminalistice Cautarile au fost reluate pe lacul din apropiere

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, este dus din nou duminica la casa in care se presupune ca a avut loc crima, urmand sa fie facute noi cercetari. Totodata, pentru a doua zi consecutiv, au fost reluate cautarile pe lac, transmite Mediafax.

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas din Caracal, scos din casa groazei. Oamenii l-au huiduit la locul crimei

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas din Caracal al tinerelor disparute, a fost dus cu paza in locuinta sa pentru doi perchezitii. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol ?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )