Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Regreta foarte mult ceea ce a facut. ii pare foarte rau ca nu poate sa intoarca timpul inapoi

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gheorghe Dinca: Regreta foarte mult ceea ce a facut. ii pare foarte rau ca nu poate sa intoarca timpul inapoi

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a spus ca inculpatul regreta foarte mult ceea ce a facut si si-ar dori sa dea timpul inapoi pentru a face lucrurile diferit. Cu cat trece timpul mai. continuă pe Antena3

Scenariu-bomba. Cum ar putea primi Gheorghe Dinca pedeapsa mai mica

Avocatul Maria Vasii a afirmat ca daca Gheorghe Dinca va fi trimis in instanta doar in cazul Alexandra multe capete de acuzare ar putea pica si, odata cu ele, pedeapsa pe care o va primi ar putea fi mai.

Scenariu-bomba. Cum ar putea primi Gheorghe Dinca o pedeapsa mai mica

Avocatul Maria Vasii a afirmat ca daca Gheorghe Dinca va fi trimis in instanta doar in cazul Alexandra multe capete de acuzare ar putea pica si, odata cu ele, pedeapsa pe care o va primi ar putea fi mai.

Ce il vor intreba specialistii pe Gheorghe Dinca la poligraf. inainte de test, va fi supus unei alte proceduri

Gheorghe Dinca va ajunge in sfarsit la testul poligraf. Principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal a fost adus la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, pentru a fi supus testului care poate deslusi tragedia care a cuprins Romania de mai bine de o luna. Ce intrebari i se vor pune inculpatului? Gheorghe Dinca .

Detalii cutremuratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Avea o camera creata special pentru sechestrarea de persoane

Berta Popescu a venit cu detalii infioratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Casa lui Gheorghe Dinca e o casa a groazei. Modul in care a fost facuta si modul in care el avea impartita casa.

Gheorghe Dinca va fi supus astazi testului cu aparatul poligraf

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf in cursul zilei de marti. --- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru .

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratiile

In timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu aceasta ocazie, Dinca si-a schimbat.

Gheorghe Dinca va fi audiat de procurorii DIICOT

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi, si dus la DIICOT pentru audieri. De asemenea, specialistul pregatit de FBI, care a patruns in mintea lui Gheorghe Di.

Unde se afla fiica lui Gheorghe Dinca in momentul in care Alexandra a fost rapita. Cand a izbucnit scandalul, am vazut-o la televizor si am recunoscut-o

Fiica lui Gheorghe Dinca, in momentul in care a fost audiata la DIICOT Bucuresti,a declarat ca in ziua de 24 Iulie, atunci cand Dinca a rapit-o pe Alexandra Macesanu, a fost in Caracal, in.

Gheorghe Dinca este supus analizei comportamentale

Dupa evaluarea psihiatrica, Gheorghe Dinca va putea fi supus unui test cu detectorul de minciuni. Unul dintre specialistii crimonologi a explicat, pentru Antena 3, in ce consta mai exact acest test. Dinca va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )