Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Dinca va fi audiat de procurorii DIICOT

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca va fi audiat de procurorii DIICOT

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi, si dus la DIICOT pentru audieri. De asemenea, specialistul pregatit de FBI, care a patruns in mintea lui Gheorghe Di. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus din nou la Politie pentru audieri

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi dimineata, si dus din nou la sediul Politiei Romane, unde ar urma sa fie audiat.

Ce il vor intreba specialistii pe Gheorghe Dinca la poligraf. inainte de test, va fi supus unei alte proceduri

Gheorghe Dinca va ajunge in sfarsit la testul poligraf. Principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal a fost adus la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, pentru a fi supus testului care poate deslusi tragedia care a cuprins Romania de mai bine de o luna. Ce intrebari i se vor pune inculpatului? Gheorghe Dinca .

Cazul Caracal: GHEORGHE DINCA ar putea fi trecut pe medicamente! Detalii de ultima ora

Ghoerghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, ar putea fi trecut pe medicamente, in functie de rezultatul expertizei psisologice, potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, citat de.

DIICOT: Oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca sunt ale Alexandrei Macesanu

Analiza genetica a probelor biologice de os, care fusesera gasite intr-un butoi metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia din Caracal, apartin unei fete minore, cu o.

Cum incearca Gheorghe Dinca sa scape mai usor de pedeapsa? Declaratiile inedite facute de criminalul din Caracal in timpul anchetei

Gheorghe Dinca a fost audiat pana acum de procurorii DIICOT Bucuresti doar de doua ori. Declaratiile barbatului de 66 ani din Caracal par trase la indigo atunci cand vorbeste despre uciderea Alexandrei si a.

Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei. Femeile traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT in cazul crimelor de la Caracal inainteaza, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

Saptamana cruciala in dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, supus luni unei expertize psihiatrice (VIDEO)

Saptamana decisiva in ancheta de la Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia soldata cu cel putin doua fete disparute, despre care se crede ca ar fi murit,a fost adus duminica i.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratiile

In timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu aceasta ocazie, Dinca si-a schimbat.

Bomba! Ce ii pregatesc anchetatorii lui Gheorghe Dinca

Luni, ancheta in cazul Dinca a batut pasul pe loc. Gheorghe Dinca a ramas in Arestul Central, desi au aparut informatii ca ar fi trebuit sa paraseasca arestul si sa fie audiat la DIICOT,dar acest.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

Noi dezvaluiri cutremuratoare apar in cazul crimelor comise la Caracal. Primele rezultatele ale analizarii problelor biologice, in principal a petelor de sange din casa lui Gheorghe Dinca, indica alte cel putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )